Muzeul de Arta Craiova

Muzeul de Arta Craiova a fost infiintat in anul 1908 sub numele de Pinacoteca Alexandru si Aristia Aman, devine in 1954 Muzeul de Arta Craiova si este amplasat in Palatul Constantin Mihail, monument de arhitectura, cunoscut si ca Palatul Jean Mihail. Muzeul prezinta publicului colectii de pictura universala si romaneasca, 7 sculpturi de Constantin Brancusi, colectiile de icoane si grafica romaneasca.

Din dorinta de a duce turismul si in special vizitele culturale in era digitalizata, dar si ca toate informatiile relevante sa ajunga la vizitatorii sai, Muzeul de Arta Craiova a achizitionat de la GBC o solutie automatizata de audio ghid Okayo.

Solutia automatizata de audio ghid Okayo At-200+ implementata de GBC® la Muzeul de Arta Craiova permite pornirea automata a continutului audio in anumite puncte prestabilite, cu ajutorul emitatoarelor UHF sau IR, a cardurilor RFID sau prin GPS si este format din 30 de unitati de redare, 2 unitati pentru incarcare si 30 de casti soft shell, ce ofera un confort sporit de ascultare in timpul vizitelor.

Okayo At-200+ este un ghid automat, cu triggere presetate, ceea ce permite utilizatorului sa primeasca informatii particularizate, specifice unui anumit loc sau moment, ducand experienta de vizitare la un alt nivel. Ecranul full OLED de ultima generatie, ce poate afisa imagini color, tastatura luminoasa si meniul simplu si intuitiv, sunt detalii care ii imbunatesc performanta si il fac mult mai atractiv pentru utilizator.

Incarcarea  sau  actualizarea  continutului audio din unitatile de redare se face cu cu ajutorul aplicatiei Audio Master 3 (sistem operare Windows) cu software disponibil in 7 limbi, ce permite angajatilor muzeului de Arta Craiova sa schimbe continutul redat pe unitatile de audio ghid ori de cate ori este necesar, cu usurinta, datorita functiilor user-friendly ale sistemului.

Datorita informatiilor pe care le primesc prin intermediul solutie automatizate de audio ghid, vizitatorii Muzeului de Arta Craiova se vor bucura de o experienta de vizitare de neuitat si vor ramane cu amintiri memorabile.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.