Ne intalnim la ROBOFEST 2023


ROBOFEST ajunge la cea de-a doua editie. Tehnologie. Automatizare. Inteligenta artificiala.
In perioada 3-5 noiembrie 2023, campusul Universitatii Nationale de Stiinta si Tehnologie Politehnica Bucuresti devine un adevarat centru al roboticii, automatizarii si inteligentei artificiale.

In cadrul evenimentului vor avea loc expozitii, concursuri, prezentari si testari ale solutiilor educationale. ROBOFEST 2023 este dedicat tehnologiei, educatiei si inovatiei si se adreseaza tuturor elevilor, studentilor profesorilor, cercetatorilor si pasionatilor de robotica. Evenimentul uneste sub cupola UNSTPB mii de participanti fascinati de lumea automatizarii si a tehnologiei. Competitiile celei de a II-a editii ROBOFEST stimuleaza gandirea tinerilor si ii incurajeaza sa isi testeze cunostintele de programare si electronica.

Competitiile internationale Robochallenge si Qube2Space au rolul de a evidentia abilitatile tehnice si creativitatea concurentilor, de a transpune teoria in practica si de testa atat capacitatea acestora privind integrarea componentelor electronice, cat si prelucrarea rezultatelor obtinute.

In calitate de partener si expozant al UNSTPB, vom fi prezenti si la acest eveniment dedicat roboticii. Va asteptam la standul GBC&IQboard pentru a va prezenta solutiile interactive educationale din portofoliu: roboti educationali pentru mediul universitar, display-uri interactive, laboratoare de VR, stiinta si inginerie.
Prin parteneriatul GBC&UNSTPB reusim sa integram solutii interactive educationale si sa oferim experiente de predare si invatare high-tech.