GBC primeste exclusivitate VR Lab Academy in Romania


In contextul participarii la evenimentul Bett 2024, angajamentul si realizarile companiei GBC® in anul 2023, au fost rasplatite cu exclusivitate pentru intreaga gama de produse VRLab Academy in Romania pentru 2024. Astfel, parteneriatul strategic GBC® - VR Lab Academy se consolideaza si creeaza mediul optim pentru proiecte revolutionare. Pentru GBC®, drepturile exclusive ii confera o pozitie unica pe piata si un avantaj competitiv pentru ca va sti sa valorifice impactul produselor in concordanta cu cerintele specifice ale pietei din Romania. Totodata, potentialii clienti pot fi atrasi de caracterul distinct al produselor si de faptul ca acestea nu sunt disponibile in alta parte.


Fiind un promotor al educatiei interactive, GBC® completeaza portofoliul EDU cu solutii de laboratoare virtuale pentru un proces de predare-invatare digital si modern.
VRLab Academy ofera experimente stiintifice in realitate virtuala, pentru un mediu educational high-tech. Solutiile VRLab Academy sunt special dezvoltate pentru elevii, studentii si profesorii din liceu si mediul universitar. In cele peste 200 de laboratoare, pot intelege mai bine prin practica concepte din biochimie medicala, optica, mecanica, fizica moderna, chimie, termodinamica, anatomie, biologie si stiinte moderne.

Beneficiile laboratoarelor de realitate virtuala:
✔ Digitalizarea procesului de invatare
✔ Simularea situatiilor reale
✔ Testare hands-on a teoriei invatate
✔ Elimina riscurile asigurand un mediu de invatare sigur
✔ Raspunde nevoilor individuale ale elevilor si studentilor pentru o experienta de invatare personalizata
✔ Integrare LMS: gestionarea cursurilor, accesarea notelor si a materialelor de curs
✔ Permit elevilor si studentilor acces la echipamente costisitoare si complexe
✔ Nivel crescut de accesibilitate, flexibilitate si eficienta