GBC la BSDA, standul solutiilor AV high-end pentru infrastructurile critice


Noua editie a evenimentului BSDA ne regaseste in calitate de expozant si integrator al solutiilor AV pentru infrastructurile critice.

BSDA (Black Sea Defence & Aerospace Exhibition & Conference) este evenimentul dedicat infrastructurilor critice, tehnicilor militare si de securitate, ce reuneste factorii de decizie esentiali in domeniul apararii la nivel international, organizat in perioada 22-24 mai 2024 in cadrul complexului Romaero Baneasa.

Prezenta noastra in calitate de expozant denota implicarea, profesionalismul si capacitatea de identificare a nevoilor infrastructurilor critice in vederea asigurarii si indeplinirii cerintelor de securitate pentru institutiile ce isi desfasoara activitatea in misiunea garantarii sigurantei si ordinii publice, functionarii optime a tuturor serviciilor prestate societatii si a monitorizarii permanente.

Va asteptam la standul GBC® C835, Hall C, pentru a va prezenta atat solutiile AV profesionale, cat si beneficiile tehnologiei audio-video de ultima generatie integrate in centrele de comanda si control, dar si pentru a aprofunda discuÈ›iile alaturi de cei mai importanti factori de decizie in domeniul apararii, privind integrarea solutiilor audio-video fiabile in centrele de comanda si control, in vederea eficientizarii operatiunilor si asigurarii cadrului necesar in materie de securitate. Cunoscand necesitatile, tendintele si provocarile domeniului de infrastructuri critice, oferim servicii de consultanta, solutii personalizate AV, scalabile, fiabile si sigure pentru centrele de comanda si control.

GBC®, consultantul si partenerul tau AV de incredere pentru solutiile AV state-of-the-art destinate infrastructurilor critice.

Mai multe despre expozitia militara BSDA aici.