GBC, partener exclusiv Televic in Romania


Colaborarea de lunga durata GBC® - Televic inseamna proiecte de succes, iar angajamentul GBC® si aprecierea Televic s-au transpus in exclusivitate pentru intreaga gama de produse Televic in Romania.

Exclusivitatea ofera companiei GBC® o pozitie unica pe piata, un avantaj competitiv si oportunitatea relevanta de a pune in valoare beneficiile solutiilor Televic intelegand si respectand nevoile si particularitatile pietei din Romania. Totodata, inginerii nostri AV certificati la nivel international fac diferenta si au derulat cele mai importante proiecte audio-video din Romania. Colegii nostri integreaza sisteme AV complexe la cele mai riguroase standarde de profesionalism si transpun tehnologia de ultima generatie intr-un design intuitiv pentru beneficiari.
Nu in ultimul rand, exclusivitatea creeaza scenariul AV bazat pe incredere pentru proiecte inovatoare ce vor modela felul in care oamenii comunica si colaboreaza. Totodata, denota siguranta si stabilitate in parteneriatul strategic de succes GBC® - Televic.

Beneficiile solutiei de conferinta sau sistemului de discutii Televic:
✔Cea mai versatila solutie pentru conferinte
✔Sedinte high-tech hibride prin Teams si Zoom
✔Scenariul confortabil de comunicare in scenariul hibrid
✔Solutie 100% configurabila
✔Gestionare completa din aceeasi platforma Interoperativitate prin optionale: de votare, traducere simultana, transcript, camera tracking, streaming live
✔Determina un proces decizional mai inteligent, mai rapid si mai precis.
✔Confidentialitatea datelor garantata prin criptarea intregului continut
✔Singurul sistem modular de conferinte multimedia de pe piata
✔Solutie flexibila si scalabila ce se adapteaza la dinamica numarului de participanti si la setup-ul incaperii