Experiente ultrawide cu Pana 105 MTR kit


Colaborarile de succes conduc catre experiente tehnologice revolutionare! Parteneriatul cu Jupiter Systems reuseste sa inoveze maniera de desfasurare a întalnirilor si sa creasca interactivitatea organizationala. Caracterizata de interfata user-friendly, solutia Pana 105 MTR kit constituie contextul prin care ideile devin adevarate strategii. Oportunitatea de a controla in mod simultan display-ul antreneaza discutiile participantilor si determina crearea conceptelor ce vor optimiza managementul operational.

Smart management&Flexible connection. High-definition sound. Easy to use.
Sustine videoconferinte de succes cu Pana 105 MTR kit, solutia inteligenta pentru videoconferinte memorabile. Kit-ul Pana 105 MTR asigura prezentarea unei imagini de calitate prin intermediul display-ului cu diagonala de 105”, rezolutia 5K, formatul ultrawide 21:9 si unghiul de vizualizare de 178°, surprinse cu ajutorul sistemului Jabra PanaCast 50 ce ofera o imagine în Panoramic 4K datorita unghiului de vizualizare de 180°, asigurand totodata si un sunet exceptional prin conceptul de focus automat asupra participantului ce sustine discursul. Alaturi de acestea, solutia Lenovo ThinkSmart optimizeaza productivitatea si colaborarea, conferind capacitatea de conectare cu o singura atingere.

Din dorinta de a dezvoltarea si consolida un sistem de videoconferinta complet, Pana 105 MTR kit redefineste conceptul si ofera o solutie AV state-of-the-art. Cerinta continua de adaptare si reconceptualizare transforma sesiunile de videoconferinta în medii moderne de brainstorming. Utilizarea unor solutii fiabile si corespunzatoare nevoilor identificate pot asigura cu siguranta succesul.

Diagonala de 105” a solutiei Pana Jupiter Systems stimuleaza memoria si imaginatia prin intermediul rezolutiei 5K si creste gradul productivitatii prin formatul sau ultrawide 21:9.

Posibilitatea de partajare cu usurinta a informatiilor atat în format Portrait, cat si în format Landscape, faciliteaza procesul comunicarii. Platforma SimpleShare ofera acces simplu, usor si rapid catre toate fisierele, constuind un mediu interactiv si colaborativ. SimpleShare reprezinta elementul inovativ al sistemelor de videoconferinta caracterizat de functiile de prezentare, adnotare si realizare a unei capturi de ecran.
Unghiul de vizualizare de 178° ofera noi puncte de vedere ideilor si notiunilor care înca nu au fost aprofundate si asigura succesul acestora prin dezvoltarea unor perspective eficiente.

Beneficiile solutiei Pana 105 MTR kit:
✔ Diagonala 105”;
✔ Rezolutie 5K;
✔ Sunet exceptional cu ajutorul sistemului Jabra PanaCast 50;
✔ Siguranta informationala si conectare intr-un singur click oferite de solutia Lenovo ThinkSmart;
✔ Unghi de vizualizare de 178°;
✔ Partajare fiabila a continutului prin SimpleShare;
✔ Orientare Portrait&Landscape;
✔ Anti-glare;
✔ Conectivitate multipla;
✔ Cresterea productivitatii si a randamentului;
✔ Eficienta si eficacitate prin salvarea resursei timp.

Prin compatibilitatea cu Microsoft Teams Rooms, solutia Pana 105 MTR ofera experiente vizuale performante si calitative ce pun in valoare discutia participantilor.