Cursurile de Programare si Robotica, mai usor de inteles


GBC® incurajeaza demersurile pentru digitalizarea educatiei din Romania, oferind solutii interactive complete si adaptate cerintelor comunitatii academice.

Prin alegerea solutiei educationale GBC®, Facultatea de Fizica, Universitatea din Bucuresti beneficiaza de un mediu de predare si invatare modern si digital.

Robotii educationali cu aspect umanoid, bratele robotice cu 6 axe, respectiv 4 axe, creeaza scenariul dinamic si tehnologizat de care profesorii si studentii programului de studiu Calculatoare si Tehnologia Informatiei aveau nevoie pentru obtinerea performantei academice.

GBC-solutie pentru mediul educational universitar

Comunitatea Facultatii de Fizica, UB va putea folosi componentele laboratorului de robotica pentru a aprofunda tematica senzorilor si a sistemelor senzoriale utilizate in robotica, limbajele de programare pentru roboti C++ si Python, precum si sistemele de conducere in robotica.

Cercetarea academica – activitatea didactica preferata atunci cand ai resursele necesare.
Capacitatea de miscare de 25° a robotilor cu aspect umanoid, compatibilitatea cu diferite sisteme de operare si interfata de programare variata, ofera studentilor posibilitatea de a cunoaste procesul modern de invatare, prin practica & programare. Descopera mai multe aici.