Biamp Crowd Mics, smartphone-ul tau devine microfonul personal la evenimente


Biamp Crowd Mics stimuleaza gradul de engagement al participantilor si creeaza o experienta memorabilia pentru toti cei implicati. Participantii pot interveni prin voce, text si optiuni de vot, simtind astfel ca perspectivele noi dezvoltate in cadrul evenimentelui au luat nastere si prin contributia lor directa. 

Oricine poate folosi Biamp Crowd Mics: prin instalarea aplicatiei, smartphone-ul devine microfonul personal si fiecare participant are posibilitatea de a pune intrebari sau de a-si exprima parerea in cadrul evenimentelor, training-urilor, conferintelor si in orice context live. Totodata, ajuta moderatorul sa gestioneze cu succes desfasurarea unor evenimentelor live.

Solutia Biamp este formata din aplicatia Crowd Mics si dispozitivul gazda pe parte de hardware preconfigurat Crowd Mics ATOM. Dispozitivul hardware gazda Crowd Mics ATOM este special conceput pentru a se integra cu orice infrastructura audio-video si ofera o gama variata de conexiuni AV pentru o implementare facila intr-o gama variata de locatii. Apoi, aplicatia Crowd Mics se asociaza cu dispozitivul Atom, conectat la sistemul de sunet al evenimentului, si moderatorul poate utiliza interfata intuitiva pentru a controla cine vorbeste.

Ce pasi trebuie sa urmeze participantii?
1. Descarca aplicatia gratuita Crowd Mics pentru participanti;
2. Se conecteaza la reteaua Wi-Fi a evenimentului;
3. Se alatura la evenimentul din aplicatie.
Un proces simplu si intuitiv pentru a avea mai mult timp pentru dezbaterea subiectelor si dezvoltarea celor mai bune solutii in cadrul evenimentului.

“You can’t buy engagement, you have to build engagement”, potrivit Tara-Nicholle Nelson, Business Coach. Gradul de engagement face diferenta in transmiterea mesajului, cat si in gradul de impact asupra publicului. Biamp Crowd Mics este solutia facila si interactiva pentru a crea evenimente de succes in care fiecare participant isi poate exprima parerea.

Beneficii oferite de Biamp Crowd Mics: 
✔ Participare facila doar printr-un smartphone
✔ Notifica participantul cand este randul lui sa vorbeasca
✔ Participare prin mesaj: participantii au posibilitatea de a trimite intrebari, comentarii ssau raspunsul la sondaje printr-un mesaj text
✔ Moderatorul poate oferi sau nega dreptul unui participant de a interveni in discutie
✔ Moderatorul poate partaja comentariile, intrebarile si raspunsurile la sondaj