Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi, din Iasi

Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi”, din Iasi, se numara printre cele mai vechi si cunoscute institutii de profil din tara, cu 210 ani de inginerie. Este o universitate de cercetare avansata si educatie ce pregateste ingineri cu o inalta calificare profesionala, capabili sa raspunda cu eficienta cerintelor de inovare, cercetare si dezvoltare ale agentilor economici. De asemenea, ofera programe de actualizare continua a competentelor profesionale ale specialistilor ingineri, impuse de realitatile si tendintele existente la nivel mondial.

Comunicarea vizuala dusa la alt nivel


GBC® a derulat implementarea solutiilor de video wall si a solutiei de comunicare prin pupitrul digital Temas la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi pentru o noua etapa in dezvoltarea activitatii institutiei.

Solutia de video wall formata din display-uri xTouch LED creeaza experiente vizuale de impact si ofera participantilor prezentari relevante si captivante in orice situatie. Totodata, contureaza scenariul optim pentru afisarea clara, cursiva si coerenta a continutului si raspunde nevoilor comunicarii digitale.
Sistemul de video wall si pupitrul digital Temas ofera ambientul necesar desfasurarii cursurilor, seminariilor, conferintelor, prezentarilor sau evenimentelor.

Creeaza scenariul de comunicare high-tech in care vorbitorul isi va exprima ideile, expune prezentarea sau interactiona cu publicul pentru a transmite mesajul cu impactul dorit. In plus, pupitrul este reglabil pe inaltime pentru a alege pozitia optima in functie de nevoile vorbitorului, iar ecranul tactil permite vorbitorului sa ia notite si sa interactioneze mai comod cu prezentarea. Microfonul atasat sustine procesul de comunicare si devine un ajutor de incredere in sustinerea discursului.
Pupitrul stabil si performant indeplineste functii multiple intr-un singur loc, cum ar fi adnotari, inregistrarea ecranului, cronometru pentru a tine evidenta discursului, totul pentru prezentari de succes. Pe langa ecranul tactil gestionat de vorbitor, pupitrul digital este dotat cu un display frontal ce poate afisa informatii utile despre vorbitori, eveniment sau mesaje utile.

Prin solutiile AV integrate de GBC®, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi beneficiaza de o experienta de comunicare high-end in procesul de slefuire a viitoarelor generatii de ingineri.

Parteneriat de durata

GBC® asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.