Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti

Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMV), ce functioneaza sub deviza "O universitate pentru viata si agricultura prin educatie si cercetare de inalta calitate", este rezultatul unui parcurs academic, stiintific si administrativ si a debutat cu prima Scoala Agronomica din Romania, fondata in 1852.

Solutii AV de ultima-generatie cu integrare arhitecturala de exceptie


Spatiile de invatamant traditionale din cadrul USAMV capata ritmic o noua imagine prin modernizarea infrastructurii, prin dotarea cu tehnica de predare si invatare compatibile cu dezvoltarea tehnologica a societatii. De aceea, echipa GBC impreuna cu partnerul sau traditional  OVO DESIGN FURNITURE GROUP SRL, a venit in intampinarea nevoilor USAMV, prin amenajarea Amfiteatrului Gheorghe Ionescu-Sisesti cu sisteme AV de ultima generatie, pentru a oferi acces la educatie la cele mai inalte standarde studentilor si cadrelor didactice din cadrul universitatii.

OVO Design Furniture Group este o companie romano-canadiana cu o vechime de peste 25 de ani in Romania. Succesul de care se bucura atat pe piata internationala cat si pe cea romaneasca se datoreaza conceptului in care primeaza calitatea, seriozitatea, rapiditate si satisfactia deplina a clientului.

Pentru pastrarea arhitecturii salii si pentru a veni in completarea designului de mobilier oferit de partenerul nostru, am gandit intreaga solutie pentru a fi integrata cu usurinta. Astfel, toate echipamentele au fost alese pornind de la ideea de integrare arhitecturala:

✔ Sistem de proiectie format din videoproiector Panasonic de inalta rezolutie integrat in lift automatizat, ce permite stocarea acestuia in plafonul amfiteatrului, reducand impactul vizual
✔ Sistem de discutii GONSIN incastrat in prezidiu, care permite preluarea cuvantului de catre 4 persoane simultan si are functie de interpretare simultana inclusa.
✔ Sistem de automatizare si control NEETS pentru toate echipamentele AV, instalatille HVAC, rolete si iluminat
✔ Infrastructura AV ce permite transmisia tuturor semnalelor video, audio si control cu ajutorului unui singur cablu LAN fara a limita perfomanta semnalelor.
✔ Display incastrat Albiral pentru rularea solutiei de control intr-un mod user friendly,  ergonomic si elegant.

Solutia de tipul design&build oferita de noi a venit astfel pentru a eficientiza modalitatile de predare si de comunicare din cadrul Amfiteatrului USAMV, oferind tehnologie audio-video de ultima generatie, integrata arhitectural, optimizata pentru nevoile Universitatii.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.