Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila

Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti este o institutie de invatamant superior de stat din Bucuresti, Romania. Universitatea poarta numele medicului Carol Davila, cel care a contribuit in mod fundamental la organizarea invatamantului medical din Romania. In 2011, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” a fost clasificata in prima categorie din Romania, cea a universitatilor de cercetare avansata si educatie.

Automatizarea si simplicarea comunicarii organizationale


GBC® a venit in intampinarea nevoii Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” pentru  upgradarea sistemului analogic existent de telefonie si comunicatii din institutie, prin proiectarea, designul si integrarea solutiei de telefonie SIP, PBX avand la baza echipamente Panasonic.

Astfel, in cadrul Universitatii, au fost integrate solutii audio moderne si fiabile:
✔ Centrala telefonica Panasonic, cea mai noua solutie de unificare a comunicatiilor, ce reduce costurile de comunicare si de infrastructura, dar si cheltuielile de functionare si mentenanta.
✔ Telefoane digitale Panasonic cu display LCD, 8 taste flexibile si tasta de navigare
✔ Telefoane digitale Panasonic cu fir, afisaj LCD, caller ID si posibilitatea de a memora pana la 50 de numere memorate in agenda.
✔ Telefoane analogice cu fir Panasonic
✔ Telefoane DECT cu afisaj LCD mare, robot digital, caller ID si receptoare multiple.
✔ Fax Panasonic cu hartie termica, robot telefonic digital de 18 minute, memorie documente 28 de pagini la receptie si afisaj LCD cu 2 linii pentru afisarea numarului si a numelui apelantului.

Solutia implementata de GBC® la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” a venit in completarea solutiei analogie deja existente a sistemului de telefonie si comunicatii in interiorul cabinetelor de tip secretariat al institutiei, inclusiv in biroul Decanului Facultatii.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.