Universitatea Constantin Brancusi, Targu Jiu

Universitatea Constantin Brancusi este o institutie de invatamant superior ce ofera o programa si curricula diversa, pregatind studentii sa aiba capacitati si abilitati desavarsite in inginierie, stiinte medicale si economice, stiinte ale educatiei, drept si admnistratie publica. Insumand un numar de 45 de programe de studii de licenta, respectiv masterat, institutia de invatamant asigura conditii educationale la standarde europene.

Prin dezvoltarea infrastructurii educationale a Universitatii, studentii se pot bucura de experiente, perspective si orizonturi noi care vor facilita integrarea pe piata fortei de munca high-tech. Din dorinta de a oferi un program universitar performant, oferta educationala se adapteaza atat nevoilor studentilor, cat si a cadrelor didactice si raspunde necesitatilor acestora pentru a asigura accesul la o educatie de calitate.

Solutii profesionale de videoproiectie si videoconferinta pentru o Universitate de elita


Indiferent de sectorul de activitate, salile institutiilor trebuie sa fie la cele mai inalte standarde. Ne raportam cu preponderenta mediului educational deoarece acesta formeaza personalitatile tinerilor. Sustinerea conferintelor atat in format fizic, cat si online necesita dotarea salilor cu echipamente tehnologice specifice si de actualitate. GBC® a identificat nevoia Universitatii Constantin Brancusi si a oferit solutia profesionala perfecta: sisteme de videoproiectie, respectiv videoconferinta si mobilier adaptat contextului universitar.

Avand la baza tehnologia LCD si rezolutia WUXGA, Videoproiectorul Panasonic ofera posibilitatea de observare a detaliilor si asigura calitatea imaginilor datorita contrastului 16000:1 si a luminozitatii de 5000lm. Raportul ridicat de contrast, luminozitatea crescuta, conectarea usoara si instalarea flexibila reprezinta elementele care fac diferenta.

Datorita dimensiunii 300x227cm, ecranul de proiectie electric Ligra Cinedomus impreuna cu Videoproiectorul Panasonic asigura perfomanta vizuala. Totodata, design-ul elegant al salii este pastrat prin sistemul de roll-up al ecranului de proiectie. Motorul performant asigura sustinerea prezentarilor fara zgomote de fundal nedorite. Astfel, caracterizat prin silentiozitate si operare rapida, ecranul de proiectie Ligra Cinedomus reprezinta solutia ideala pentru o conferinta de succes.
Pentru a oferi o imagine placuta si impresionanta, solutia de videoproiectie este completata de suportul de tavan GBC® pentru videoproiector. Prin pozitionarea sa pe tavan, participantii nu vor intampina probleme in ceea ce priveste proiectia si rularea continutului dorit.

Tehnologia ne uneste! Tehnologia ne ofera noi perspective!
Fiind vorba despre un mediu educational intr-o continua adaptare, sustinerea conferintelor atat in format fizic, cat si online, reprezinta un element absolut normal. Prin intermediul evenimentelor, sesiunilor si conferintelor online, Universitatea poate aduce elementul prin care aceasta se diferentiaza fata de alte institutii de invatamant: cadre didactice, conferentiari, decani, ingineri si alte personalitati din diferite colturi ale lumii.

Solutia de videoconferinta Aver constituie contextul oportun pentru oferirea unor experiente si prezentari audio-video state-of-the-art. Destinata salilor cu participanti numerosi, sistemul de videoconferinta de la Aver reprezinta solutia fiabila, scalabila si sigura ce raspunde nevoii Universitatii Constantin Brancusi. Definita de calitatea Full HD 1080p, senzorul Sony True WDR, zoom-ul de pana la 18 ori alaturi de difuzoarele concepute in mod special pentru a oferi o calitate a sunetului excelenta, solutia de videoconferinta asigura performanta institutionala.

Utilizeaza SmartFrame pentru eficientizarea procesului decizional.
Atunci cand tehnologia evolueaza, noi tinem pasul! Ne adaptam cerintelor si oferim solutii scalabile si inteligente, necesare unui management institutional eficient. Utilizand cele mai noi tehnologii, Aver a dezvoltat functia SmartFrame, o optiune ce detecteaza in mod automat miscarea participantilor. Cu SmartFrame, prezentarile devin interactive, iar participantii pot sa urmareasca cu usurinta interventiile fiecarui membru.

Pentru a oferi o solutie completa, GBC® a dotat sala de conferinte a Universitatii Constatin Brancusi cu mobiler specific custom made. Masa de conferinta pentru 22 de persoane alaturi de scaunul din lemn stratificat si piele ecologica constituie mediul oportun atat pentru procesul decizional, cat si pentru desfasurarea conferintelor.
Asigurand servicii complete definite prin activitati ce tin de concept, proiectare, executie, integrare si mentenanta, GBC® transpune nevoia intr-o solutie performanta si integrata arhitectural.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.