Universitatea Constantin Brancusi, din Targu Jiu

Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu numara astazi 25 de programe de studii pentru ciclul universitar de licenta si 20 de specializari de master universitar, depunand constant eforturi semnificative pentru diversificarea ofertei educationale si pentru dezvoltarea bazei materiale, a infrastructurii institutionale si a resursei umane, in vederea asigurarii unor conditii competitive si calitative, raportate la exigenta standardelor europene.

Solutii moderne de comunicare si predare pentru mediul educational


In demersul de modernizare a Universitatii, aceasta avea nevoie de un sistem de discutii pentru prezidiu pe care l-am oferit cu sprijinul partenerului Zeus SA – companie fondata in 1994, avand ca scop oferirea de solutii inovative in domeniul constructiilor.

Solutia oferita de noi Universitatii Constantin Brancusi din Targu Jiu a constat intr-un sistem de discutii cu fir Gonsin format din unitate centrala, unitate presedinte si 7 unitati delegat. Fiecare unitate vine echipata cu un difuzor incorporat care se opreste automat atunci cand utilizatorul unitatii vorbeste. Pot fi pornite in acelasi timp pana la 4 microfoane, iar sistemul dispune si de functia de activare vocala - microfonul activandu-se automat atunci cand utilizatorul vorbeste, fara a fi nevoie sa mai apese vreun buton.

In cadrul aceluiasi proiect, am oferit Universitatii Constantin Brancusi din Targu Jiu o solutie de audio ghid Okayo formata din 4 unitati de transmisie, 100 unitati de receptie, unitate de incarcare si 4 unitati de transport.

Am inclus si o solutie de videoproiectie Panasonic cu ecran de proiectie Ligra extrem de simplu de utilizat cu ajutorul sistemului de control Neets OsCar, oferind astfel Universitatii o solutie moderna de predare, asigurand astfel accesul studentilor si al cadrelor didactice la cele mai noi tehnologii de educatie.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.