Universitatea 1 Decembrie 1918, Alba Iulia

Intreaga activitate institutionala a Universitatii 1 Decembrie 1918 Alba Iulia se concentreaza asupra calitatii serviciilor educationale oferite studentilor. Preocuparea pentru crearea mediului academic la cele mai inalte standarde si asigurarea resurselor educationale necesare pentru obtinerea performantei universitare, se reflecta prin programele de studii de licenta, masterat si doctorat. Varietatea specializarilor le permite studentilor sa isi aleaga viitoarea profesie, pregatindu-se in domenii precum istorie, limbi moderne aplicate, informatică și inginerie, drept, stiinte sociale si teologie.

Cabina pentru interpreti si sistem de traducere pentru comunitatea academica


Universitatea din Alba Iulia asigura studentilor actuali si viitori, posibilitatea de a alege specializarea dorita, de la istorie la stiinte si drept sau teologie. Comunitatea academica pune accent pe formarea practica a tinerilor si dezvoltarea cu abilitati si capacitati specifice pietei de munca, in domeniul specializat urmat.

Cabina pentru interpreti din portofoliul GBC® creeaza scenariul dinamic si interactiv prin care atat studentii, cat si profesorii sa isi poata exersa aptitudinile de traducatori. In urma finalizarii programelor de licenta ale Facultatii de Istorie, Litere si Stiinte ale Educatiei, studentii devin interpreti autorizati, putand sa participe la evenimente in vederea traducerii discursurilor participantilor. Datorita instalarii usoare si rapide, cabina poate fi montata in diverse spatii, in functie de context: colocvii, examene sau sali de conferinta.

Prin intermediul solutiei pentru interpreti, studentii devin familiarizati cu partea hardware a consolelor si beneficiaza de invatare practica. Configuratia modulara a cabinei ofera posibilitatea de amplasare in diferite sali de seminar, curs, conferinte si amfiteatre. Capacitatea de transmitere a informatiilor pana la 500 m in camp deschis, le permite studentilor sa se pregateasca pentru situatii reale, sa dobandeasca si sa isi imbunatateasca capacitatile lingvistice.

Cabina pentru interpreti creeaza scenarii controlate ce asigura transmiterea clara si transparenta a mesajului. Izolarea fonica faciliteaza procesul comunicarii si garanteaza interpretilor mediul necesar concetrarii si al intelegerii informatiilor. Studentii programelor de licenta precum Limba si Literatura sau Limbi moderne aplicate, descopera contextul optim pentru exersare practica si de punere in valoare a tuturor celor invatate pe parcusul anilor de facultate.

Solutia profesionala este disponibila atat pentru 3, cat si pentru 1 sau 2 persoane, in functie de spatiul, cerintele si nevoile identificate. Cabina pentru interpreti pentru 3 persoane poate fi utilizata de Universitatea 1 Decembrie 1918 si la evenimentele academice organizate impreuna cu delegatii si profesorii internationali.

Datorita spatiului suficient, cabina permite unui numar de 3 studenti sa exerseze, sa asculte indicatiile profesorilor si sa exploreze indeaproape echipamentele intregii solutii.

Parteneriat de durata

GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.