Transport Public Local Suceava

Societatea Transport Public Local Suceava este subordonata Primariei Municipiului Suceava si asigura serviciul de transport public de persoane in municipiu. Pentru un proces simplu de vizionare si gestionare al datelor in dispecerat, societatea Transport Public Local Suceava a achizitionat de la GBC®, prin partenerul Altimate, solutia eficienta de video wall Mitsubishi. Totodata, asigura fiabilitate in functionare continua 24/7 si comunicarea vizuala de incredere pentru un control deplin.

Control room eficient si performant pentru decizii rapide si intelepte


GBC®, alaturi de partenerul Altimate, a derulat proiectarea, designul si implementarea video wall-lului Mitsubishi 3x3, cu sursa de lumina LED si sistem de proiectie DLP, pentru centrul de dispecerat al societatii Transport Public Local Suceava. Conceptul nostru de a asigura servicii profesionale complete a fost sustinut si prin furnizarea de sesiuni de training si manual de utilizare in limba romana.

Solutia high-end Mitsubishi formata din 9 cuburi cu retroproiectie de 60”, suport profesional si controller-ul de videowall asigura o comunicare vizuala de calitate si un control complet asupra desfasurarii oricarei situatii sau operatiuni.
Partajeaza informatiile cu cuburile adiacente si regleaza in mod automat afisajul pentru a reda culori care sa reflecte fidel realitatea pe intreaga suprafata a video wall-ului.


Controller-ul de videowall Mitsubishi si software-ul Canvas de la Jupiter gestionate cu ajutorul tabletei Prodvx sunt special concepute pentru a asigura eficienta operationala in centre de dispecerat sau de comanda si control.
Ofera libertatea de miscare si confortul necesar operatorilor pentru a afisa orice sursa pe un singur ecran sau pe mai multe ecrane in orice dimensiune dorita. Totodata asigura echilibrul perfect intre captura video si afisarea imaginilor si un mediu de colaborare firesc si rapid chiar si cu participantii aflati la distanta. In acest fel, exista un proces natural si eficient de vizualizare a datelor din surse variate pentru a lua decizii ferme si coerente in situatiile care se desfasoara in timp real. Sursele, configuratiile si sabloanele sunt utilizate pentru a crea, organiza si afisa continut pe video wall. Sursele pot fi capturi de imagini, fluxuri IP (din camere sau fisiere video locale sau din rețea), fisiere media, aplicatii sau surse browser internet.

Switch-urile Cisco imbunatatesc fiabilitatea aplicatiilor, protejeaza informatiile si optimizeaza latimea de banda a retelei pentru a distribui eficient informatiile. Astfel, realizeaza un transfer rapid al datelor, chiar si fisiere mari, fara interferente sau latente, pentru a rezolva cu succes scenarii variate de lucru.
Infrastructura de date este completata de receiverele, transmitatoarele si amplificatoare Extron ce ofera eficienta sporita si performanta optima pentru un schimb rapid de informatii si o cooperare fluenta intre membrii centrului de dispecerat.

Solutia de video wall proiectata si integrata de GBC®, prin partenerul Altimate, asigura fiabilitate in functionare continua 24/7 si comunicarea vizuala de incredere pentru un control deplin.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.