Statul Major al Fortelor Terestre

Statul Major al Fortelor Terestre constituie o componenta importanta a securitatii Romaniei prin relevanta misiunilor acestuia pentru nevoile de securitate ale tarii, care sunt nemijlocit legate de capacitatea lor intrinseca de a actiona in toata gama operatiunilor militare. Avand tot echipamentul revizuit recent, azi aceste forte sunt bine echipate, Romania fiind astfel unul dintre cei mai importanti noi membri ai NATO.

Globalizare comunicationala interumana la un nou nivel


Alaturi de partenerul sau Copraag Entrepreneur, GBC s-a ocupat de designul si integrarea tehnica a cabinelor de traducere simultana in sala din cadrul Statului Major al Fortelor Terestre unde se vor tine sedintele NATO si unde este necesara traducerea simultana in cel putin 2-3 limbi.

Cabinele pentru interpreti GBC® reprezinta cheia unei interpretari de succes, oferind izolare fonica de calitate si putand fi customizate in cel mai mic detaliu pentru integrare arhitecturala in locatie. Astfel, se pot personaliza marimea, culoarea, formatul si chiar anumite materiale sau accesorii. In plus, fiind fabricate in Romania si beneficiind de cei peste 18 ani de experienta GBC, se integreaza perfect cu echipamentele de traducere si respecta bunele practici din Romania.

In sala in care se vor desfasura sedintele NATO au fost instalate cabine pentru interpreti AVS Silent Booth 1300, cabine modulare, demontabile, proiectate si executate in Romania de GBC®.

✔ Izolate fonic
✔ Rame din aluminiu, vopsite in pulbere. Culori la alegere sau standard
✔ Montare usoara de catre doua persoane fara experienta
✔ Pupitru si mocheta incluse
✔ Aerisire cu ventilatie naturala inclusa
✔ Usa de acces cu deschidere la exterior
✔ Pot acomoda 2 interpreti
✔ Panouri detasabile si customizabile in functie de cerinte
✔ Configurare modulara, usa sau panourile cu ferestre pot fi aranjate in orice varianta

Instalarea cabinelor pentru traducatori in sala in care se vor desfasura sedintele NATO sparge barierele lingvistice si permite interpretilor sa realizeze cele mai fine traduceri intr-un mediu controlat, foarte bine izolat fonic. Totul se desfasoara in liniste, fiecare dintre participanti aude doar mesajul pe care il doreste: speaker-ul nu aude interpretul, interpretul nu aude zgomotele din sala, ascultatorii aud doar mesajul tradus in casti.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.