Scoala gimnaziala Tudor Vladimirescu, din Targoviste

Scoala gimnaziala Tudor Vladimirescu din Targoviste este un exemplu al modernizarii procesului educational din Romania. Viziunea instiutiei demonstreaza preocuparea si dedicarea cadrului didactic pentru dezvoltarea sanatoasa: "Tratand copiii cu respect si intelegere, noi il ajutam pe fiecare sa se dezvolte in ritmul sau si sa depaseasca obstacolele de orice fel. Impreuna cu familia vom netezi drumul spre lumina mintii si a sufletului fiecarui copil, astfel incat acesta sa devina un profesionist si un bun cetatean al Romaniei si al Europei Unite."

Proces benefic de digitalizare prin fonduri PNRR


Prin accesarea fondurilor PNRR, Municipiul Targoviste a achizitionat de la GBC® solutii profesionale complete pentru echiparea si modernizarea scolii gimnaziale “Tudor Vladimirescu” din Targoviste.
Solutiile implementate pentru digitalizarea si inovarea mediul educational includ:
✔ Table interactive IQboard 95”
✔ Softuri educationale ProEdu cu licenta pentru toate disciplinele de studiu
✔ Truse profesori cu 3 si 4 module
✔ Trusa elevi gimnaziu cu 3 si 4 module
✔ Truse laborator
✔ Microscoape optice
✔ Mulaj de anatomie
✔ Simulator didactic
✔ Alte materiale didactice conform cerintelor

Scenariul interactiv de predare-invatare stimuleaza creativitatea si schimbul de informatii si idei intre profesor si elevi, impreuna cu dezvoltarea gandirii critice si abilitatilor digitale ale elevilor. Totodata, atat interactionarea zilnica cu o lectie multimedia, cat si crearea propriului continut digital va insufla elevilor o incredere in sine, vitala pentru evolutia lor sanatoasa si integrarea fireasca in piata de munca high-tech.

Profesorii au la indemana intr-un software in limba romana atat elemente grafice si unelte, cat si functii utile de inregistrare, salvare si reaccesare a lectiilor in diferite formate (word, pdf, jpeg etc.) pentru a oferi o experienta de predare digitala. Totodata, profesorii pot inserare imagini, video sau decupa portiunilor din ecran sau din alte fisiere pe care le pot insera in lectia prezentata pentru o cursivitate digitala in scenariul de predare. Inregistrare video si audio a prezentarii permite
Solutia interactiva pentru educatie oferita de GBC® se sincronizeaza in mod nativ cu solutiile de invatamant la distanta Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, Hangouts, StarLeaf si orice aplicatie dezvoltata pentru invatamantul la distanta sau videoconferinte.

Echiparea completa cu truse profesionale simplifica procesul de predare si eficientizeaza asimiliarea informatiilor de elevi prin exercitiu, experimentare si explorare. Profesorii si elevii vor parcurge teoria si practica pentru o experienta completa prin modulele de mecanica, optica, fenomene termice, electricitate si magnetism, substante chimice, zoologie, anatomia si fiziologia omului.
Simulatorul didactic reprezentat de un manechin este destinat, de exemplu, exersarii operatiilor de prim ajutor prin masaj cardiac si insuflare de aer. Aprofundarea tehnicilor de ingrijire imbunatatesc abilitatile practice si increderea sa le aplice, pregatind elevii pentru situatii reale.

Instrumentele variate de predare ofera un scenariu autentic de invatare, imbunatatesc competentele elevilor si stimuleaza implicare lor activa in procesul educational.

Dobandirea capacitatilor digitale inca de pe bancile scolii ofera un adevarat sprijin moral elevilor pentru a avea sansa unui parcurs profesional de succes, in timp ce educatia interactiva devine un ajutor de nadejde pentru profesori in slefuirea viitoarelor generatii. In aceeasi ordine de idei, Municipiul Targoviste a inteles importanta digitalizarii sistemului de invatamant si a creat o fundatie solida pentru o educatie de calitate la scoala gimnaziala “Tudor Vladimirescu”, iar GBC® dovedeste din nou ca face diferenta in sistemul de invatamant din Romania.

Parteneriat de durata

GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.