Scoala gimnaziala numarul 2, din Lupeni

Scoala Gimnaziala Nr. 2 din Lupeni este o institutie de invatamant din Municipiul Lupeni, judetul Hunedoara. Acesta scoala ofera educatie in ciclul gimnazial si este implicata activ in diverse activitati extracurriculare, proiecte educationale si evenimente culturale. Cadrele didactice dedicate isi desfasoara activitatea cu profesionalism, avand ca principal obiectiv educatia si dezvoltarea elevilor. Totodata, pregateste elevii pentru a deveni cetateni responsabili si competenti in societatea moderna.

Digitalizarea procesului educational. A inceput Smart EDU


GBC® implementeaza solutii audio-video menite sa vina in sprijinul profesorilor in misiunea lor de a crea generatii adaptate erei tehnologiei. In cadrul proiectului “Reabilitare, modernizarea si dotarea Scolii Gimnaziale nr.2 Lupeni”, GBC® a oferit solutii AV interactive ce formeaza acum procesul de predare-invatare modern:
✔25 de pachete interactive formate din table interactive IQboard 87 inch, videoproiectoare Infocus, incinte acustice si adaptoare wireless
✔25 sisteme desktop PC
✔29 multifunctionale cu CISS
✔30 de tablete, 10 inch
✔1 laptop
✔1 tabla magnetica
✔1 CD-player cu mp3

Beneficiile educatiei interactive in scenariul de zi cu zi:
✔Tehnologie Multi-Touch ce ofera o experienta fireasca de scriere
✔Software interactiv Education Platform in limba romana, ce stimuleaza colaborarea intre profesor si elevi
✔Software multidisciplinar integrat in conformitate cu programul educational pentru: chimie, biologie, fizica, matematica etc
✔Continut digital de calitate si facil de realizat pentru profesori
✔Scenariu multi user - permite elevilor sa lucreze simultan pe tabla interactiva
✔Biblioteca digitala variata cu unelte si elemente grafice: rigle, compas, animale, plante etc
✔Functii benefice de inregistrare, salvare si reaccesare a lectiilor in formatele des utilizate (word, pdf, jpeg etc.)
✔Posibilitatea de a incorpora imagini, video, screenshot-uri si inserarea lor in lectia de zi
✔Integrare nativa cu solutiile de invatamant la distanta: Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams
✔Incinte acustice perfomante pentru o experienta audio clara si comprehensibila
✔Implica elevii in procesul de invatare prin activitati interactive si jocuri
✔Experienta de invatare personalizata pentru a genera un progres in propriul ritm
✔Incurajeaza elevii sa gandeasca critic si sa treaca prin propriul filtrul informatiile primite

Videoproiectorul Infocus cu tehnologie DLP, rezolutie SVGA, luminozitate 3800 lumeni, difuzor incorporat si contrast 30:000 ofera o experienta vizuala placuta in timpul lectiilor si prezentarilor, iar conectivitatea variata HDMI, VGA, S-Video si USB-A ofera flexibilitate pentru a crea scenarii de lucru diferite. Portul USB-A ofera confort in utilizare printr-o conectivitate usoara, un transfer rapid de date, o incarcare practica si suport pentru o varietate de dispozitive si aplicatii.
Scenariul de comunicare este completat de prezentarile wireless stabile si fiabile furnizate de adaptorul wireless performant, ce ofera profesorului si libertatea de miscare in timpul lectiilor.
Sistemele dektop PC, tabletele, imprimantele, laptopul si CD-player-ul contribuie la modernizarea fluxului de lucru si faciliteaza activitatea cadrelor didactice.

GBC® este un sustinator al educatiei interactive, iar solutiile AV implementate la Scoala Gimnaziala nr.2 Lupeni arata seriozitatea, profesionalismul si dedicarea cadrului didactic pentru dezvoltarea armonioasa a elevilor sai.
It's time to get digital.

Parteneriat de durata

GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.