Scoala Gimnaziala Garcov, judetul Olt

Scoala Gimnaziala Garcov din judetul Olt isi propune sa devina una dintre scolile de prestigiu din zona, fiind apreciata pentru eficienta activitatii instructiv-educative, asigurarea conditiilor materiale necesare unui invatamant de calitate, asigurarea egalitatii sanselor tuturor elevilor, pentru rezultate deosebite in activitatea de performanta si pentru ancorarea scolii in comunitatea locala si europeana.

Solutii interactive de predare si invatare, potrivite si pentru scoala online


Sedimentand ideea de modernizare tehnologica continua si ancorare in prezent, Scoala Gimnaziala Garcov si-a dorit echiparea claselor cu display-uri interactive pregatite sa raspunda atat cerintelor si nevoilor actuale de invatamant online, cat si metodelor moderne de invatare prin tehnologii ce presupun interactiunea sporita profesori-elevi.

Solutia propusa si instalata la Scoala Gimnaziala Garcov a constat in 6 display-uri interactive Advanced Prowise cu diagonala de 65” | 165 cm, insotite de suporturi pentru instalare pe perete si camere video Prowise Move. Integrarea extrem de facila a display-urilor cu solutiile de videoconferinta folosite astazi pentru invatamantul online, precum: Zoom, Google Meet ori Microsoft Teams, fac din acestea alegerea fireasca pentru institutiile de invatamant.

Display-urile interactive Advanced Prowise cu diagonala de 65” ofera garantia imaginilor de calitate superioara si a sunetului Dolby certificat, consum redus de energie, rata scazuta de erori si 5 ani garantie. Cu un unghi de vizionare de 178 de grade, continutul afisat pe display este perfect vizibil de catre oricare dintre elevii din clasa, iar cele 4 microfoane integrate ofera noi oportunitati de comunicare, fiind extrem de importante pentru scoala online.

In completare, camerele video Prowise Move, datorita tehnologiei Intel RealSense, permit interactiunea cu display-urile Prowise fara a le atinge, facilitand in acelasi timp videoconferintele pentru realizarea orelor de curs online.

Pentru a ne asigura ca display-urile interactive vor fi folosite la capacitatea maxima, iar profesorii si elevii se vor bucura de toate functiile acestora, am oferit Scolii Gimnaziale Garcov un training demonstrativ si de instruire dedicat cadrelor didactice.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.