Renault Group Romania

Compania franceza Renault Group este unul dintre liderii industriei auto ce continua sa revolutioneze domeniul automobilelor prin tehnologie, modele diversificate, functii si optiuni specifice, eleganta si concept, avand sedii in diverse tari, printre care si Romania. Compania are o istorie deosebita in domeniul inovatiilor tehnologice, continuand sa fie un reprezentant esential al pietei destinate autovehiculelor.

Primul sistem VR CAVE din Romania


Tehnologia evolueaza, iar GBC® tine pasul! Indiferent de sectorul de activitate, tehnologia este cea care eficientizeaza productivitatea si care ofera acuratetea datelor.
Identificand si intelegand cerintele si necesitatea Renault Group Romania, GBC® a oferit solutia necesara, constituita din echipamente adaptate special pentru sistemul VR CAVE. Utilizarea VR CAVE elimina necesitatea de a crea prototipurile in mod fizic si reduce considerabil costurile pe care compania le-ar acorda pentru eventualele modificari.

Conceptul CAVE (Car Automatic Virtual Environment) reprezinta inovatia industriei auto: de la proiectare si design, la instalare si operabilitate. Colaborarea prin GBC® cu producatori de renume precum: Immersion, BARCO si Sony a condus cu siguranta catre rezultatul dorit: primul sistem VR CAVE din Romania. Simulatorul virtual pentru centrul tehnic Renault infatiseaza varful tehnologiilor de simulare, cele 10 videoproiectoare de inalta rezolutie asigurand eficienta pentru dezvoltarea viitoarelor modele de vehicule.

Sistemul de afisaj CAVE este proiectat pentru a permite analize 3D si pentru a veni in ajutorul inginerilor in momentul inspectiilor tehnice. Simulatorul virtual proiectat si integrat de GBC®, reduce costurile productiei prin procesul de testare si verificare virtuala. Convergența imaginilor, focusul, uniformitatea culorilor si contrastului sistemului CAVE garanteaza o experienta imersiva pentru inginerii si specialistii Renault Group Romania.

Camera tehnica VR CAVE ofera designerilor si inginerilor posibilitatea de a testa si dezvolta noi modele si concepte marca Renault. Mai mult decat atat, acestia pot examina in amanunt detaliile automobilelor, fapt ce accelereaza procesele de testare, productie si optimizare. Pentru a oferi acuratete datelor, solutia GBC® este completata de ochelarii 3D de ultima generatie si de controller-ul grafic.

Proiectul VR CAVE realizat de GBC® pentru sediul Renault Group Romania este un instrument de inalta tehnologie, care permite testarea componentelor fizice in cadrul primului centru virtual simulat si conceput pentru redefinirea industriei autovehiculelor.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.