Primaria Municipiului Targu Jiu

Primaria Municipiului Targu Jiu constientizeaza importanta digitalizarii proceselor si activitatilor din cadrul dispeceratului si asigura performanta managementului operational prin solutia profesionala de video wall. Punand accent pe siguranta cetatenilor si oferirea serviciilor de inalta calitate, Primaria Municipiului Targu Jiu a ales eficientizarea actiunilor de control si reglementare operativa a proceselor dispeceratului prin implementarea solutiei de video wall.

Functionare 24/7 pentru imbunatatirea managemenetului operational al sistemului de dispecerizare


Impreuna cu partenerul Altimate, am implementat solutia profesionala de video wall pentru cresterea fluiditatii rutiere, imbunatatirea sigurantei cetatenilor si realizarea dispeceratului digitalizat integrat.

Solutia performanta alcatuita din 8 cuburi cu retroproiectie DLP de 70" Delta, suporturi profesionale Delta, controller pentru video wall Jupiter, licente, servere Jupiter, transmitatoare, receivere si amplificatoare Extron, display-uri 55" LCD Delta si switch-uri Cisco ofera noi perspective de comunicare si faciliteaza procesele operationale.

Prin conceptul de servicii complete asiguram solutii AV state-of-the-art care sa raspunda nevoilor partenerilor nostri si oferim suport conform solicitarilor. Astfel, am completat solutia de dispecerizare prin furnizarea sesiunii de training si manual de utilizare.

Video wall-ul format din cele 8 cuburi cu retroproiectie Delta asigura afisarea imaginilor high-quality si permite observarea detaliilor fine in vederea pronuntarii cu exactitate asupra situatiilor si circumstantelor. Diagonala de 70" ofera imagini uniforme si clare si creeaza scenariul stabil de functionare al dispeceratului Targu Jiu. Cuburile cu retroproiectie DLP si sursa de lumina laser imbunatatesc semnificativ activitatea de control asupra municipalitatii si transforma datele brute in informatii relevante pentu operatori.

Controller-ul, serverele si licentele Jupiter contribuie la utilizarea si gestionarea eficienta a continutului si cresterea gradului de productivitate prin facilitarea accesului la informatii si asigurarea comunicarii constante. Transmitatoarele si receiverele Extron distribuie atat semnalele audio, cat si video si confera mediul necesar operatorilor de a colabora.

Tehnologia LCD a celor 4 display-uri Delta creste gradul de acuratete al informatiilor si reduce procentul de producere al erorilor datorita culorilor puternice si a contrastului ridicat. Diagonala de 55" permite afisarea continutului in mod cursiv si la calitate inalta pe intreaga suprafata a video wall-ului. Functionarea 24/7 si rezolutia Full HD sprijina activitatea de monitorizare realizata de dispecerat. Tehnologia de ultima generatie contribuie la asigurarea sigurantei cetatenilor si faciliteaza accesul la date si informatii de tip imagini si video din trafic.

Switch-urile Cisco asigura gestionarea avansata a retelei si garanteaza securitatea informationala. Solutia moderna Cisco permite operarea performanta si fiabila a retelei ce administreaza un volum mare de date.

Dispeceratul Targu Jiu reprezinta referinta relevanta ce evidentiaza importanta digitalizarii proceselor administrative, de monitorizare si de gestionare a tuturor etapelor si fazelor operationale ce implica fluxuri mari de date. Prin implementarea solutiei alaturi de partenerul Altimate, GBC® a derulat pasii de proiectare si implementare a video wall-ului high-end la Primaria Municipiului Targu Jiu.

Parteneriat de durata

GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.