Primaria Municipiului Moinesti

Dispeceratul de la Primaria Municipiului Moinesti monitorizeaza feed-urile din oras pentru a asigura siguranta cetatenilor si a oferi sprijin in timp real in diferite situatii de urgenta.

Video wall revolutionar in dispecerizare pentru monitorizare eficienta si decizii intelepte in timp real


Principalul scop al sistemelor video wall in solutia de dispecerizare este de a asigura expertilor in domeniu (operatorilor), o imagine clara, larga si detaliata asupra situatiilor critice ce se desfasoara in timp real.

Primaria Municipiului Moinesti a ales solutia de video wall furnizata de GBC® si partenerul Dasitrade, formata din cuburi cu retroproiectie DLP cu tehnologie laser 3x3 Delta, controller videowall Datapath, suporti pentru video wall, switcher retea, transmitere si receivere pe fiecare consola, pentru ca operatorii sa monitorizeze eficient mai multe fluxuri de informatii si sa transmita prompt datele atat in interiorul salii, cat si reprezentatilor vitali din afara salii.

Solutia de video wall pentru dispecerizare monitorizeaza feed-urile camerelor din oras, iar controller-ul permite operatorilor sa decida ce stream se afiseaza pe video wall. Continutul video poate fi monitorizat simultan din diferite surse, avand la indemana toate resursele necesare pentru a lua decizii intelepte si rapide, in raport cu situatiile de urgenta aparute. Sistemul video wall eficientizeaza schimbul de informatii critice in timp real. Totodata, operatorii pot partaja informatiile usor si rapid catre colegi, supervizor sau direct pe video wall in functie de contextul situatiei. Partajarea eficienta a datelor devine rapid o functionalitate standard a dispeceratelor. Flexiblilitate este o trasatura cheie ce defineste solutia oferita de noi pentru ca ne-am adaptat pe infrastructura clientului si mobilierul tehnic special conceput pentru dispecerate deja existente. In completerea solutiei, switcher-ul ofera o fundatie fiabila pentru retea, optimizand latimea de banda pentru functionarea eficienta a aplicatiilor si pentru protejarea informatiilor sensilbile.

Beneficii:
✔ Garanteaza monitorizare constanta si analiza operationala a informatiilor
✔ Ofera scenariul optim pentru a controla un flux mare de informatii si a lua deciziile benefice in situatiile critice ce se desfasoara in timp real
✔ Asigura eficienta operationala
✔ Ofera imagini full HD ce reflecta fidel realitatea
✔ Continutul este extrem de clar si redat in timp real, fara intreruperi
✔ Asigura operatorilor o imagine uniforma pe intregul ecran, in orice moment, datorita sistemul automat de calibrare ce ajusteaza in timp real culorile si luminozitatea
✔ Ofera libertate de concentrare, de miscare si de a realiza operatiuni de succes
✔ Mentine stabilitatea, siguranta si securitatea sistemelui si proceselor
✔ Fiabilitate pentru utilizare in regim 24/7
✔ Consum redus de energie

Cuburile cu retroproiectie DLP cu tehnologie laser ce formeaza un video wall, controller-ul pentru videowall si toata infrastructura voce-date in sistemul de dispecerizare reprezinta tehnologia care faciliteaza luarea deciziilor. Pe langa faptul ca respectam intotdeauna cele mai inalte standarde de calitate, oferim solutii design&build de video wall pregatite sa faca diferenta.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.