Primaria Municipiului Lupeni

Primaria Municipiului Lupeni continua sa realizeze proiecte importante, precum “Gradinita Viitorului – Reabilitare si echipare gradinita si reabilitare alei de acces la gradinita in zona dintre strazile Viitorului si Tineretului” prin care intreaga comunitate sa se dezvolte. Avand rolul de a asigura un sprijin pentru binele cetatenilor, institutia publica investeste in echipamentele AV profesionale care vor eficientiza procesul educational si vor creste gradul de productivitate si colaborare. Prin solutia integrata de GBC®, primaria Lupeni beneficiaza de solutii AV de ultima generatie ce determina dezvoltarea viitorului comunitatii.

Solutii AV ce inoveaza experienta vizuala si integreza educatia interactiva


In ritmul rapid din zilele noastre, digitalizarea constituie raspunsul optim pentru comunicare si colaborare eficiente ce faciliteaza strategia de dezvoltare a institutiei. Municipiul Lupeni a inteles importanta digitalizarii si cum tehnologia de afisare reprezinta elementul definitoriu pentru lectiile digitale revelante si prezentari de succes. Solutia de afisare cu ecran LED integrata de GBC ajuta personalul sa isi desfasoarea activitatea si contribuie la optimizarea prezentarilor, procedurilor si proceselor.

Ecranul xTouch LED 3.2 x 1.92 m, cu rezolutie 1280 x 768, este capabil sa afiseze continut HDR, astfel reflecta fidel realitatea. Obiectele, oamenii si peisajele sunt redate cu mult mai multe detalii si texturi, ce confera un grad mai mare de profunzime. Experientele vizuale vor fi cu adevarat captivante, iar mesajele educationale vor avea impactul dorit. Cu o conectivitate variata (HDMI, USB, Ethernet, Wi-Fi) devine solutia flexibila pentru diferite scenarii de comunicare.

Cele 7 pachete formate din table interactive 100” IQboard, videoproiectoare Infocus si accesoriile aferente reprezinta raspunsul complet pentru digitalizarea activitatii. Profesorii pot preda facil o lectie digitala creativa, in timp ce prescolarii pot fi atenti si participa active la ore. Totodata, asigura o experienta vizuala confortabila si o colaborare placuta in scenarii de predare-invatare din clasa si hibride. Pentru a fi conectati cu tehnologia si a eficientiza procesele au fost achizitionate si 8 sisteme desktop si o imprimanta.

Solutiile implementate de GBC® raspund cerintelor de comunicare digitale si revolutioneaza procesul educational cu solutii de afisare de ultima generatie. Totodata, sistemele interactive sprijina digitalizarea activitatii profesorilor, in timp ce prescolarii se familiarizeaza din scoala cu scenariul high-tech de lucru care ii asteapta in viitor.

Parteneriat de durata

GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.