Primaria Municipiului Iasi

Primaria Municipiului Iasi are responsabilitatea de a oferi si asigura cetatenilor servicii administrative de inalta calitate. Prin proiectele derulate, Primaria urmareste optimizarea utilizarii resurselor financiare si dezvoltarea noilor strategii de formare si responsabilizare a personalului municipalitatii. Comunicarea constanta cu publicul si aducerea la cunostinta a noilor reglementari legale asigura transparenta institutionala si faciliteaza procesul decizional. Prin implementarea cu succes a solutiilor profesionale, Primaria Iasi beneficieaza de experiente vizuale high-end.

Solutie LED de interior pentru sala „Vasile Pogor”, Primaria Iasi


GBC®, impreuna cu partenerul Aliant, a implementat cu succes solutia LED de interior in cadrul Primariei Municipiului Iasi.

Solutia LED de interior are rolul de a afisa volumul semnificativ de informatii si de a crea scenarii moderne de comunicare si transmitere a mesajelor importante ale institutiei. Folosind tehnologia de ultima generatie, solutia implementata faciliteaza atat procesul decizional, cat si cel colaborativ intre reprezentantii Primariei Municipiului Iasi. Datorita ecranului de mari dimeniuni, persoanele participante la sedinta pot interveni in mod activ la discutie, construind impreuna proiectele ce vor servi in beneficiul comunitatii. Prin implementarea solutiei LED in sala „Vasile Pogor” din cadrul Primariei Municipiului Iasi, cetatenii pot vizualiza continutul afisat in timpul sedintelor ordinare ale Consiliului Local si pot afla in timp util anunturile si informatiile pe care institutia le adreseaza comunitatii prin streaming.

Contrastul ridicat si culorile vibrante ofera imagini de inalta calitate si asigura persoanelor prezente la discutii mediul necesar pentru desfasurarea eficienta a activitatilor administrative. Unghiul larg de vizualizare al LED-ului Unilumin ofera contextul optim pentru observarea si analizarea atenta a informatiilor, precum si pentru intelegerea comprehensiva a noilor reglementari legale datorita impactului vizual puternic.

Prin design-ul sau, sistemul de afisare LED contureaza imaginea moderna si tehnologizata a institutiei, oferind un aspect contemporan si indicand orientarea catre digitalizarea sectorului administrativ. Flexibilitatea si adaptabilitatea solutiei permit transmiterea mesajelor institutionale in scenarii variate – imagini, texte, clipuri si orice continut dinamic dorit.

Calitatea sporita a imaginilor faciliteaza procesul elaborarii si dezvoltarii strategiilor locale privind starea economica, sociala si de mediu a municipiului Iasi, oferind reprezentantilor Primariei posibilitatea de a descoperi noi puncte de vedere si de punere in valoare a municipiului Iasi prin promovarea serviciilor publice.

Beneficiile ecranului LED de interior Unilumin:
✔Contribuirea la atingerea obiectivelor institutionale
✔Elaborarea noilor perspective administrative
✔Personalizarea continutului
✔Experiente vizuale de impact
✔Tehnologie LED de ultima generatie
✔Transmiterea informatiilor in timp util si adaptarea in functie de context
✔Unghi larg de vizualizare
✔Continut high-quality
✔Flexibilitate in distribuirea informatiilor
✔Eficienta energetica
✔Design modern
✔Instalare rapida
✔Durabilitate si costuri de intretinere scazute

Prin implementarea solutiei profesionale GBC® alaturi de partenerul Aliant, Primaria Municipiului Iasi inregistreaza o crestere a productivitatii administrative si descopera beneficiile utilizarii tehnologiei in procesele si operatiunile institutionale.

Parteneriat de durata

GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.