Primaria Municipiului Hunedoara

In calitate de institutie administrativa, Primaria Municipiului Hunedoara trebuie sa asigure buna desfasurare a sarcinilor administrative pentru a garanta servicii de calitate cetatenilor. Solutia de video wall reprezinta raspunsul performant pentru centrul de dispecerat, avand rolul de a facilita atat monitorizarea operatiunilor de dispecerizare, cat si accesul 24/7 la informatii.

Comunicare vizuala la un alt nivel cu solutia de video wall pentru dispecerizare


Alaturi de partenerul Altimate, am implementat cu succes solutia profesionala de video wall pentru a asigura centrului de dispecerat Hunedoara mediul necesar concentrarii si monitorizarii atente a activitatii municipiului.

Solutia high-quality formata din 4 cuburi cu retroproiectie 60" Delta, suporturile profesionale Delta, controller si software Datapath, amplificatoare, 8 transmitatoare si 8 receivere Extron, creeaza scenariul optim de realizare a misiunilor din cadrul sistemului de dispecerizare si ofera operatorilor posibilitatea de a eficientiza intregul proces de luare a deciziei.

Cuburile cu retroproiectie Delta asigura functionarea 24/7 si imbunatatesc maniera de desfasurare a proceselor operationale datorita rezolutiei de inalta calitate ce asigura afisarea continutului uniform pe intregul ecran. Tehnologia DLP permite operarea continua si gestionarea eficienta a datelor, crescand gradul de productivitate prin oferirea informatiilor in timp real. Video wall-ul Delta cu lumina laser contribuie la realizarea actiunilor de analizare si observare a detaliilor care fac diferinta in procesul decizional. Solutia alcatuita din 4 cuburi cu retroproiectie 60" asigura contextul optim pentru parcurgerea mai rapida a fazelor operationale si afiseaza imagini cu un grad de acuratete ridicat.

Controller-ul Datapath garanteaza performanta si imbunatatirea managementului operational specific mediilor dinamice si a fluxurilor mari de date precum centrele de comanda si control sau dispecerat. De asemenea, controller-ul Datapath garanteaza indeplinirea cu succes a operatiunilor prin reglarea afisajului la cele mai inalte standarde. Software-ul WallControl 10 permite afisarea informatiilor atat la scara mare, cat si medie, crescand gradul de atentie si oferind operatorilor libertatea de dispunere a continutului pe mai multe ecrane. Totodata, software-ul WallControl 10 Datapath asigura atat controlul rapid al surselor, cat si conectarea la video wall de pe orice dispozitiv compatibil: laptop, telefon sau tableta.

Prin capacitatea de transmitere atat a semnalelor video, cat si audio de pana la 70 m, cele 8 receivere si transmitatoare HMDI Extron creeaza mediul necesar colaborarii si comunicarii constante. Amplificatoarele Extron asigura distributia simultana a continutului si alaturi de receivere si transmitatoare, contureaza scenariul optim pentru obtinerea eficacitatii operationale.

Solutia profesionala de video wall implementata de GBC® alaturi de partenerul Altimate contribuie in mod semnificativ la digitalizarea procesului de dispecerizare, ofera scenarii multiple de colaborare si imbunatateste modul de desfasurare al etapelor de analizare si actionare in situatiile limita.

Parteneriat de durata

GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.