Primaria Municipiului Dej

Primaria Municipiului Dej a achizitionat de la GBC®, prin intermediul partenerului Dasitrade, un sistem de video wall performant Mitsubishi pentru a beneficia in centrul de dispecerat atat de afisarea simpla a datelor, cat si de o partajerea facila a informatiilor, pentru un proces decizional rapid.

 Video wall 2x2 pentru o solutie avansata de dispecerizare


GBC®, prin intermediul partenerului Dasitrade, a realizat pasii de proiectare, design si implementare a video wall-ului Mitsubishi 2x2, cu sursa de lumina LED si sistem de proiectie DLP in centrul de dispecerat subordonat Primariei Municipiului Dej.

Solutia Mitsubishi de video wall pentru dispecerizare formata din 4 cuburi cu retroproiectie de 60”, suport profesional si controller-ul de video wall asigura o comunicare vizuala de o claritate desavarsita si faciliteaza luarea unor decizii prompte, relevante si in cunostinta de cauza in situatiile ce se pot desfasura cu o viteza uluitoare.

Partajeaza informatiile cu cuburile adiacente si calibreaza in mod automat continutul afisat pentru a reproduce fidel scenele din realitate pe intreaga suprafata a video wall-ului.

Ajuta operatorii sa gestioneze un flux mare de informatii, din diferite surse, iar in acest mod optimizeaza flow-ul operatiunilor si comunicarea intre membrii echipei. Totodata, solutia de video wall Mitsubishi ofera cursivitate operatorilor din dispecerat in procesele de analiza si luarea deciziilor pentru ca au posibilitatea de a afisa continutul de care au nevoie pe un singur ecran, pe ecrane multiple sau pe intreg video wall-ul.

Sistemul de video wall Mitsubishi integrat in dispecerat, cu tehnologii de ultima generatie, permite o interpretare cat mai precisa si mai eficienta a continutului vizual, oferind membrilor echipei gradul necesar de constientizare a situatiilor pentru decizii ferme.
Switch-ul Cisco consolideaza functionarea optima a aplicatiilor, asigura protectia datelor si optimizeaza latimea de banda a retelei pentru a distribui instant informatiile. Astfel, se realizeaza un transfer rapid al datelor, chiar si a fisierelor de dimensiuni mari, fara intreruperi, pentru a rezolva cu eficacitate contextele variante ce au loc in timp real. Receiverele, transmitatoarele si amplificatoare Extron intregesc infrastructura de date ce garanteaza desfasurarea proceselor la cele mai inalte standarde de eficienta, iar colaborarea naturala intre membrii centrului de dispecerat este asigurata de un schimb prompt de informatii pentru eficienta operationala.

Solutia de video wall proiectata si integrata de GBC®, prin partenerul Dasitrade, ofera fiabilitate in monitorizare continua 24/7 si comunicarea vizuala de calitate pentru un un proces decizional rapid in sistemul de dispecerizare.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.