Philips Romania

Philips este o companie de tehnologie, ce are drept obiectiv imbunatatirea sanatatii si bunastarii oameniilor prin inovatii care fac diferenta. Philips Romania are drept arie de acoperire trei segmente, respectiv: Health Care, Lighting si Consumer Lifestyle.

Salile de conferinta de la Philips Romania stabilesc noul standard al sedintelor hibride


Solutiile AV integrate de GBC® la compania Philips Romania au creat astazi salile de conferinta de maine. Acestea au constat in sisteme de videoconferinta si dongle-uri Yealink, alaturi de solutia de afisare prin display-urile Philips de 55” si 65”, cu stand mobil si suporti de perete Chief in trei sali de conferinta, si monitoare Philips pentru o zona open space.

Sistemele Yealink de videoconferinta si de prezentare wireless (pod) ofera sunet de inalta fidelitate, video inteligent si partajare simpla wireless in sesiunile de videoconferinta pentru sedinte productive.

Sistemul Yealink de videoconferinta pentru Microsoft Teams Rooms de pe Android raspunde cu succes comunicarii digitale si scenariului hibrid din era high-tech. Pe langa certificarea pentru Microsoft Teams, MeetingBar Yealink este dotat cu microfon, difuzoare si camera web pentru a oferi solutia all-in-one de colaborare. Simplu, fiabil si sigur pentru o comunicare fara limite prin Teams, ZOOM, Blue Jeans, Ring Central.
Camera web cu algoritmi de inteligenta artificiala gestioneaza functiile importante de Auto Framing, Speaker Tracking, Picture-in-Picture, Multi-Focus Framing ce creeaza scenarii confortabile de comunicare in care toti participantii sunt prezentati in mod egal. Tehnologia de anulare a zgomotului a fost dusa la urmatorul nivel cu ajutorul inteligentei artificiale, asigurand o analiza audio aprofundata ce ofera o experienta sonora de inalta calitate in care ideile tuturor participantilor se vor auzi clar, indiferent de activitatea din sala de conferinta.

Compania Philips Romania beneficiaza acum de una dintre tendintele importante din industria audio-video “one cable solution”. Sistemul de prezentare wireless Yealink (pod) este o solutie plug & play ce afiseaza continut 4K/30fps, beneficiind de protocoale de securitate Wi-Fi (AES & WPA) cu un puternic algoritm de criptare ce previne partajarea accidentala, scurgerea de date si elimina problemele de securitate.
Nu sunt necesare software-uri sau drivere suplimentare, dongle-ul Yealink se conecteaza pur si simplu la orice laptop, calculator, tableta si telefon mobil cu port USB-C, iar prezentarea poate incepe prin simpla apasare a unui singur buton. Mai mult decat atat, sistemul de prezentare wireless Yealink poate afisa simultan continutul de la 4 dispozitive pe ecranul principal pentru o colaborare eficienta si permite realizarea adnotarilor in timp real.

Continutul sau prezentarile de la Yealink MeetingBar sau de pe propriul dispozitiv prin dongle-ul Yeaklink sunt redate pe solutia de afisare formata din display-urile Philips in rezolutie 4K Ultra HD. In plus, display-urile Philips sunt fiabile pentru regimul de functionare 18/7 si reprezinta o varianta optima pentru narrowcasting.
Solutiile audio-video integrate de GBC® la compania Philips Romania contureaza noua realitate a scenariului de lucru hibrid.

Dupa integrarea cu succes a primei etape din Romania, urmeaza derularea proiectului de implementare la nivel international, la sediul Philips din Praga. Sistemele Yealink de videoconferinta si de prezentare wireless (pod), alaturi de solutia de afisare prin display-urile Philips, vor crea sedinte high-tech in scenariul hibrid.

Parteneriat de durata

GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.