Observatorul Astronomic NAO Galileo Galilei, Bulgaria

Observatorul astronomic Naronomicheska Observatori Astro „Galileo Galilei” este o institutie culturala localizata in orasul Silistra, din Bulgaria, ce joaca un rol important in educarea si transmiterea informatiilor relevante despre spatiul cosmic. Cu scopul de a oferi vizitatorilor o experienta culturala de ultima generatie si intelegand importanta digitalizarii procesului de comunicare, observatorul astronomic NAO "Galileo Galilei" a ales solutia de planetariu furnizata de GBC®.

Solutie performanta de planetariu la NAO „Galileo Galilei” din Bulgaria


GBC®, alaturi de partenerul RSA Cosmos - Konica Minolt, a derulat pasii de furnizare, implementare si punere in functiune a solutiei de planetariu digital fix la Naronomicheska Observatori Astro „Galileo Galilei” in orasul Silistra, din Bulgaria.

Solutia performanta de planetariu este formata din videoproiectorul Barco si software-ul astronomic SkyExplorer, in domul de 9 m, ce respecta normele profesionale si cerintele personalizate ale institutiei culturale din Bulgaria.
Videoproiectorul Barco cu tehnologie DLP laser phosphor, rezolutie 7000 lumeni si capacitate 3D ofera o calitate desavarsita a imaginilor, ce reflecta fidel realitatea, si un contrast puternic pentru a prezinta cele mai stralucitoare stele pe un cer profund negru.

Prin software-ul astronomic SkyExplorer RSA Cosmos - Konica Minolt informatiile statice sunt prezentate intr-un continut multimedia high-definition de impact si ofera vizitatorilor o experienta unica de vizitare. Software-ul pentru planetariu ofera o simulare detaliata a Universului, iar proiectia 360 de grade permite proiectia imaginilor astronomice pe o suprafata semisferica sau cupola, oferind astfel o experienta imersiva. Totodata, permite un control flexibil al proiectiei si continutului prezentat si faciliteaza astfel adaptarea prezentarilor la evenimente tematice, conferinte si programe educationale.

Solutia audio-video eficienta si fiabila integrata la planetariul Galileo Galilei din Bulgaria constituie atat o modalitate eficienta de educare a vizitatorilor, cat si o experienta culturala imersiva pentru a intelege mai usor tainele Universului.

GBC® face diferenta in domeniul cultural si la nivel international, oferind prin planetariul digital fix la NAO „Galileo Galilei” un nou exemplu al impactului solutiillor audio-video ce creeaza experiente memorabile educationale si de asimilare a informatiilor.
Useful insight: GBC® ofera solutii complete pentru planetarii - proiectie, dome, scaune planetarium, sunet, amenajare design&build.

Parteneriat de durata

GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.