Ministerul Justitiei

Aflat in subordinea Guvernului Romaniei, Ministerul Justitiei are un rol important pentru buna functionare a sistemului judiciar si asigurarea conditiilor infaptuirii justitiei ca serviciu public, apararea ordinii de drept si a drepturilor si libertatilor cetatenesti.

Doua sisteme intr-unul singur, pentru eficienta maxima


Gazduind adesea atat propriile sedinte interne, cat si evenimente cu participare internationala, Ministerul Justitiei si-a dorit o abordare profesionala a intalnirilor printr-o solutie care sa faciliteze desfasurarea acestor evenimente si sa imbunatateasca comunicarea in cadrul institutiei si solutiile de arhivare a intalnirilor. In acelasi timp, institutia avea nevoie de asigurarea interpretariatului in timp real pentru delegatii straini.

Venind in intampinarea acestor nevoi, solutia propusa si implementata de noi a constat intr-un sistem de discutii cu receptoare wireless pentru traducere simultana manufacturate de Gonsin. Practic, am oferit Ministerului Justitiei doua sisteme ce pot fi folosite atat impreuna, cat si separat.

Sistemul de discutii Gonsin, compus din 25 de unitati delegat, unitate presedinte si unitate de centrala de control, ofera participantilor posibilitatea de a asculta si de a se face ascultati, putand fi pornite in acelasi timp pana la 4 microfoane aferente unitatilor delegat plus unitatea presedintelui. Cu o rezistenta mare la interferentele cauzate de telefonia mobila, sistemul dispune de functie de inregistrare a sedintelor, lucru util pentru arhivarea intalnirilor si pentru sublinierea transparentei decizionale, totul in deplina siguranta, informatiile fiind criptate.

Integrarea sistemului de discutii cu sistemul de traducere simultana portabila Gonsin ofera participantilor interpretare in doua limbi. Semnalul din sistemul de discutii este rutat catre interpretii aflati in cabinele de interpretare manufacturate de GBC, conform standardului ISO 4043/2016. Traducerea se realizeaza in timp real si semnalul este transmis wireless prin tehnologia Gonsin DSSS catre unitatile portabile ale delegatilor.

Folosind tehnologia DSSS, sistemul de traducere simultana portabila Gonsin ofera siguranta garantata prin criptarea tuturor informatiilor.

Atunci cand sistemul de traducere simultana nu este folosit, unitatile se depoziteaza in valiza de stocare, incarcare si transport dedicata.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.