Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) este o institutie guvernamentala responsabila pentru gestionarea si coordonarea diferitelor aspecte legate de ordinea publica, lupta antiinfractionala, siguranta interna si protectia cetatenilor intr-o tara.

Comunicare vizuala performanta pentru un proces decizional eficient


Solutiile audio-video integrate de GBC® la Ministerul Afacerilor Interne raspund cerintelor comunicarii digitale si creeaza un proces decizional rapid si relevant. Totodata, creeaza un mediu de lucru hibrid flexibil, eficient si securizat.
✔ 9 display-uri interactive LED
✔ 9 standuri mobile cu inaltime reglabila
✔ 9 receivere media

Display-ul interactiv 86”, cu rezolutie 4K UHD, luminozitate 400 cd/m², unghi de vizualizare 178°, sistem de operare Android si difuzoare integrate asigura sesiuni de videoconferinta de ultima-generatie cursive si coerente, ce ofera acelasi nivel de confort atat pentru utilizatorii on-site, cat si pentru cei remote.
Experienta vizuala de calitate este completata de o colaborare intuitiva pentru un mediu de lucru smart si digital.

Beneficiile display-ului interactiv in scenariile de zi cu zi:
✔ Sedinte high-tech eficiente
✔ Experienta premium si intuitiva de colaborare
✔ Tehnologie touch ce ofera o experienta fireasca de scriere
✔ Experienta audio impecabila in care parerea fiecaruia va fi exprimata si inteleasa clar, chiar si in sedinte de lucru hibride
✔ Mesajul este transmis cu precizie
✔ Mai multa comprehensibilitate in procesul communicational
✔ Screen sharing cu suport AirPlay, Google Cast si Miracast
✔ Modificarea interactiva a continutului de la distanta
✔ Import si export fisiere PDF si Power Point
✔ Adnotare peste documente, salvare fisiere de pe o memorie externa
✔ Posibilitatea de a scrie in aplicatii Microsoft Office precum si Word, Excel si PowerPoint si de a salva adnotari in formatul de fisier nativ (de exemplu .docx, .xlsx si .pptx)
✔ Autosalvare documentelor la un interval de timp prestabilit
✔ Performanta optimizata
✔ Conectivitate variata USB, HDMI, RJ45, RS-232
✔ Certificare Energy star - sunt respectate cele mai inalte standarde de eficienta energetica

Receiver-ul media Crestron permite transmiterea semnalelor video de la patru statii de lucru catre display-ul interactiv si moduri de afisare variate:
✔ Afisare simultana a minim 4 surse
✔ Afisarea unei surse pe tot ecranul
Prin tehnologia AirMedia, participantii din sala sau de la distanta pot realiza prezentari wireless de pe laptop-uri, smartphones-uri si tablete, beneficiind de aceeasi experienta placuta de colaborare. Utilizatorii pot prezenta simplu continut de pe dispozitive mobile Android™ si iOS® prin intermediul aplicatiei AirMedia.
Semnalele video de la statiile de lucru pot fi transmite atat prin WI-Fi wireless, cat si prin Ethernet.
Beneficiile utile la capitolele afisare si infrastructura AV ofera flexibilitate pentru multiple scenarii de lucru. Securitatea informatiilor este garantata prin criptarea continutului si asigura conformitatea cu politicile de IT.

Solutiile AV integrate de GBC® la Ministerul Afacerilor Interne revolutioneaza comunicarea institutionala si optimizeaza eficienta operationala, oferind o experienta digitala intuitiva pentru utilizatori in timp ce imbunatateste productivitatea.

Parteneriat de durata

GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.