Microsoft Romania

Microsoft Romania este o companie de tehnologie multinationala cu sediul in peste 190 de birouri din diferite tari si peste 230 de mii de angajati in intreaga lume. De peste 48 de ani, compania Microsoft continua sa ofere produse software, aplicatii ce contribuie la imbunatatirea managementului organizational, produse hardware destinate jocurilor video si nu numai. Fiind clasata drept una dintre cele 5 mari companii americane din domeniul tehnologiei, Microsoft continua sa dezvolte si ofere servicii peste tot in lume, inclusiv Romania.

Cel mai mare proiect AV din Romania: 23.000 mp de birouri moderne dotate cu solutii AV high-end


Profesionalismul, implicarea si oferirea serviciilor de calitate, definesc intreaga activitate GBC® in domeniul AV de mai bine de 21 de ani.

Furnizarea serviciilor complete, de la concept, design, proiectare, integrare, pana instalare, punere in folosinta si mentenanta, reprezinta dedicarea cu care GBC® realizeaza fiecare proiect, in functie de nevoile fiecarui partener in parte, pentru a contribui la eficientizarea managementului si pentru a asigura indeplinirea cu succes a obiectivelor organizationale. Astfel, compania Microsoft a ales solutiile AV profesioanle din portofoliul GBC® pentru dotarea noului sediu din Bucuresti, situat in cladirea Campus 6.2 ce acopera aproximativ 23.000 mp de birouri, repartizate pe 12 etaje. Pe langa acestea, GBC® a fost responsabil si de cele 2 etaje suplimentare in cadrul cladirii Campus 6.3. Proiectul Microsoft a inclus echiparea a peste 200 de sali de conferinta cu solutii audio-video high-end.

De asemenea, in cadrul etajelor Microsoft au fost implementate cu succes solutii de digital signage, room booking, video wall, infrastructura AV, sali cinema, sonorizare profesionala si broadcast room.

Revolutionam modul de colaborare, comunicare si conectare
Solutiile de digital signage permit personalizarea continutului si actualizarea acestuia in timp real pentru a facilita procesul de transmitere al informatiilor. Functionarea 24/7 asigura comunicarea constanta atat la nivel intern, cat si extern, oferind imagini la calitate inalta. Prin redarea detaliilor, solutia de digital signage transforma datele brute in informatii relevante si usor de inteles. Prin intermediul solutiei de room booking, atat cele 12 etaje ale cladirii Campus 6.2, cat si cele 2 ale cladirii Campus 6.3, beneficiaza de un managament centralizat si digitalizat in vederea rezervarii salilor de conferinta, meeting sau huddle room.

Diagonala impresionanta de 55" a display-ului Sony BRAVIA ofera imagini stralucitoare 4K HDR, integrandu-se perfect in mediul corporate Microsoft. Contrastul ridicat asigura afisarea continutului clar, iar tehnologia Motionflow permite redarea naturala a imaginilor dinamice.

Echipamentul profesional Extron asigura transmiterea datelor video si afisarea acestora in mod fiabil. Datorita functiei specifice ce gestioneaza automat schimbul de date dintre dispozitiv si sursa, continutul este redat fara alte interferente.

Folosind tehnologia de ultima generatie, Biamp reuseste sa asigure comunicarea la cel mai inalt nivel, imbunatatind modalitatea de transmitere a mesajului prin distingerea precisa a discursului de zgomot. Gestionarea eficienta a semnalelor video Full HD este asigurata de comutatorul Crestron ce garanteaza afisarea continutului Ultra HD, 2K si 4K. Mai mult decat atat, extender-ul Crestron pemite transmiterea continutului audio si video la un nivel superior si creeaza contextul optim pentru observarea si analizarea atenta a detaliilor.

Avand in vedere dinamica si specificul domeniului de activitate al companiei Microsoft, solutia profesionala de video wall afiseaza imagini uniforme si ofera unghiuri largi de vizualizare.

Solutia profesionala de wayfinding asigura optiuni infinite de afisaj si gestionarea eficienta a continutului. Distribuirea rapida si usoara a datelor permite gasirea imediata a informatiilor, in functie de fiecare etaj. Display-ul Samsung cu diagonala de 55" asigura experiente vizuale de o calitate superioara, creand un mediu interactiv datorita functiei sale tactile.

Reprezentand unul dintre cele mai mari proiecte AV din tara, prin colaborarea cu Microsoft, GBC® demonstreaza capacitatea de proiectare si furnizare a serviciilor si solutiilor audio-video state-of-the-art. Sub motto-ul #MakingADifferenceInAV am oferit solutia AV – design & build, respectand cerintele stricte ale companiei.

Parteneriat de durata

GBC® asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.