Liceul Teoretic Scoala Mea

Misiunea Liceului Teoretic Scoala Mea este de a forma absolventi care promoveaza Principiul celor 5 I: Individualizare, Identitate, Integritate, Internationalism si Inovatie. Pentru a continua acest demers si, totodata, pentru digitalizarea sistemului educational, Liceul Teoretic Scoala Mea a ales solutia interactiva propusa de GBC®.

Educatia interactiva transforma salile de clasa in adevarate centre ale cunoasterii


Educatia interactiva promoveaza comunicarea bidirectioanala, contribuie la dezvoltarea abilitatilor analitice si pregateste elevii pentru intrarea pe piata fortei de munca high-tech. Compatibilitatea cu diverse formate, fac display-ul interactiv Prowise 86" un instrument versatil ce imbunatateste procesul predarii, invatarii si evaluarii.
Prin functia de partajare, cadrele didactice din cadrul „Liceului Teoretic Scoala Mea’’ pot prezenta in mod fiabil si rapid elementele esentiale ale materiei, putand face adnotari pentru a evidentia datele si evenimentele importante. Rezolutia 4K ofera imagini de inalta calitate, iar incintele acustice asigura intelegerea mesajelor din videoclipuri si fisiere audio prin cele 6 soundbar-uri si microfoane integrate.

Prin dotarea salilor de clasa cu 36 de display-uri Prowise, „Liceul Teoretic Scoala Mea’’ se bucura de experiente si lectii memorabile. Software-ul educational Presenter 10 faciliteaza comunicarea si colaborarea dintre profesori si elevi. Posibiliatea de a putea accesa materiale auxiliare printr-un singur touch asigura experinente educationale fara bariere.

Pentru a asigura performanta educationala chiar si in sistem hibrid, solutia oferita de GBC® este completata de cele 36 de camere Aver si standuri profesionale pentru display-uri. Indiferent de sistemul abordat, atat elevii din sala de clasa, cat si cei ce participa in mod online, se pot bucura de aceeasi experienta educationala.
Diagonala de 86 cm a display-ului interactiv garanteaza prezentarea continutului in mod clar si dinamic, iar integrarea nativa cu Microsoft Teams, Google Meet, Skype si Zoom asigura conectarea fara probleme si fara interferente din punct de vedere tehnic, asigurand totoadata si confidentialitatea informationala.

Stim faptul ca in pauze elevii se joaca, alearga si se bucura de momentele libere de dinaintea urmatoarei ore, iar conceptele anti-reflex si anti-amprenta previn petele si amprentele nedorite.
Adnotarea, libertatea de scriere si functia de recunoastere a palmei asigura precizia necesara cadrelor didactice in scriere. In plus, punctele de touch si scriere ale display-ului interactiv Prowise ofera experienta scrierii naturale, dorind sa pastreze sentimentul care am fost toti invatati, cel al scrisului caligrafic si ordonat. Descopera aici cum arata procesul educational high-tech de predare si invatare. Click aici pentru a vedea clipul integral pe Youtube.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.