Intel Galati

Intel Corporation este unul dintre cei mai mari producatori de cipuri semiconductoare si o coporatie multinationala cu sedii in intreaga lume, inclusiv Romania. Activand de 55 de ani in domeniul tehnologiei si al informaticii, compania continua sa ofere produse si servicii hardware pentru calculatoare, inteligenta artificiala si automatizare. Pe langa acestea, compania produce placi de baza, placi grafice, precum si alte componente destinate comunicatiilor si computerelor.

Solutii AV profesionale pentru

meeting & game rooms


GBC® a derulat pasii necesari pentru dotarea sediului Intel din Galati cu solutii AV profesionale si pentru asigurarea mediului de lucru modern si high-tech.

Parteneriatul GBC®-Intel a fost reprezentat de implementarea solutiilor AV in cadrul spatiilor de tip meeting rooms, café flex si game room pentru a asigura atat mediile optime de lucru, cat si cresterea productivitatii.

Transmitatoarele si receiverele Extron asigura distribuirea semnalelor audio si video, garantand comunicarea si colaborarea constanta datorita capacitatii de transmitere a acestora pana la 70 m. Prin transmiterea continutului video HDMI, VGA si audio cu ajutorul switcher-ului Extron, sediul Intel beneficiaza atat de eficientizarea operatiunilor specifice, cat si de controlul dispozitivelor AV de la distanta.

Rezolutia WUXGA si luminozitatea impresionanta de 5000 de lumeni a videoproiectorului laser Epson ofera experiente vizuale high-quality si capteaza atentia participantilor din sala prin afisarea detaliilor si a imaginilor clare. Tehnologia laser asigura functionarea fiabila de pana la 12.000 de ore si prezentarea continutului dorit la cele mai inalte standarde.

Microfoanele Audio-Tehnica ofera experiente audio high-end prin captarea discursului vorbitorului si distribuirea uniforma a acestuia in sala de meeting, oferindu-le participantilor mediul interactiv si colaborativ ce determina elaborarea proiectelor si strategiilor de succes. Solutia audio este completata de echipamentul ClearOne ce duce comunicarea la urmatorul nivel in timpul desfasurarii conferintelor sau sedintelor.

Pe langa salile destinate meeting-urilor, sediul Intel a dorit dotarea spatiilor de tip café flex si game room cu echipamente profesionale pentru a asigura tuturor angajatilor atat mediul necesar concentrarii, cat si mediul in care acestia se pot relaxa in timpul pauzei. Infrastructura AV asigura transmiterea continutului audio si video la distanta, facilitand procesul de distribuire al datelor. Mai mult decat atat, functia de noise cancellation a solutiei ClearOne contribuie la crearea atmosferei relaxante de care angajatii pot beneficia ori de cate ori au nevoie de un moment de destindere.

Prin implementarea cu succes a solutiei din portofoliul GBC®, sediul Intel din Galati beneficiaza de echipamente profesionale de ultima generatie ce asigura imbunatatirea managementului operational.

Proiectul realizat pentru compania Intel reprezinta o referinta relevanta a verticalei corporate deoarece cuprinde solutii audio, video, de conectivitate, infrastructura si control AV la distanta pentru diverse dispozitive, facilitand astfel procesele decizionale si creand conditii de lucru high-end pentru angajati.

Parteneriat de durata

GBC® asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.