Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane

Jandarmeria Romana (Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane – IGJR) este structura militara responsabila de asigurarea, mentinerea si restabilirea ordinii si a linistii publice, fiind subordonata Ministerului Afacerilor Interne. Totodata, in sarcina IGJR revine si transportul si paza bunurilor si a materialelor cu un grad ridicat de risc. Sub deviza "Lex et Ordo", Jandarmeria Romana trebuie sa asigure stabilitatea societatii, sa previna si sa diminueze pericolul și sa ofere cetatenilor mediul sigur si controlat, caracteristic unui stat de drept.

Solutie moderna de colaborare, comunicare si eficientizare a managementului institutional pentru unitatile operative IGJR


Jandarmeria Romana (Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane – IGJR) este una dintre principalele institutii care asigura ordinea publica si siguranta cetatenilor. Sarcinile, responsabilitatile, misiunea si obiectivele bine stabilitate garanteaza linistea si monitorizarea constanta a societatii. Mai mult decat atat, structura militara trebuie sa gestioneze fluxuri mari de informatii si sa raspunda in timp util tuturor solicitarilor pentru a creste gradul de incredere al cetatenilor in institutiile de aparare si protectie.

Avand in vedere dinamismul si caracterul proactiv al IGJR, solutia completa permite celor 51 de unitati operative sa intervina in cadrul situatiilor de urgenta si sa ofere ajutorul necesar pentru salvarea cetatenilor.

Solutia AV integrata all-in-one oferita de GBC® ofera posibilitati multiple de colaborare, comunicare si monitorizare a activitatilor caracteristice IGJR. 51 este numărul ce descrie cel mai bine proiectul implementat cu succes Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane: 51 x display interactiv CTOUCH 65", 51 x camera de videoconferinta, 51 x stand mobil GBC®, precum si licente si module WIFI pentru fiecare display in parte.

Solutia audio-video integrata de GBC® nu numai ca ofera posibilitati de comunicare, ci ofera si oportunitatea prin care IGJR sa poata obtine productivitatea institutionala. In plus, diagonala display-ului CTOUCH de 65" creeaza scenariul optim pentru colaborare, iar tehnologia LED ofera experiente video de inalta calitate.

Datorita contextului si a naturii activitatilor IGJR, unitatile operative trebuie sa comunice in mod constant pentru e putea urmari, analiza si preveni orice potential risc ce ar reprezenta un pericol pentru cetateni. Rezolutia 4K a camerei de videoconferinta si compatibilitatea cu aplicatii precum Zoom, Google Meet si Microsoft Teams, asigura cooperarea la cel mai inalt nivel si buna coordonare in timpul sesiunilor online. Totodata, unghiul de 120° si caracterul omnidirectional al microfonului garanteaza informarea si intelegerea precisa a mesajului a tuturor celor 51 de unitati militare.

Prin achizitionarea licentelor si modulelor WIFI pentru fiecare display, unitatile operative pot partaja in mod fiabil si rapid diverse fisiere audio, video, foto, documente office, pdf, de pe telefon sau tableta chiar pe display. Fiabilitatea solutiei este definita prin posibilitatea de partjare wireless in timp real a continutului dorit. Standul mobil GBC® permite deplasarea usoara si in siguranta a display-ului datorita sistemului de blocare, facilitand pozitionarea acestuia in orice alt loc din cadrul unitatii operative. Posibilitatea de a ajusta inaltimea si orientarea landscape sau portait, contribuie la furnizarea informatiilor in concordanta cu cerintele si specificul conextului.

GBC® continua sa ofere solutii AV integrate state-of-the-art care sa eficientizeze managementul operational si sa digitalizeze sistemul de monitorizare, control si organizare in situatii de urgenta.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.