ING Bank Romania, sediul central

Cu circa 1,5 milioane de clienti activi in divizia de retail si aproximativ 15 mii de clienti IMM si mid-corporate, ING Bank Romania detine in prezent o pozitie solida pe piata locala. ING Bank Romania este parte a ING Group, institutia financiara internationala de origine olandeza cu sucursale in peste 40 de tari din Europa, America de Nord, America Latina, Asia si Australia.

Sonorizare profesionala pentru salile de training


Compania noastra a fost aleasa de ING Bank Romania pentru a  utila 3 sali de training din sediul central al bancii ce se regaseste acum in Expo Business Park. Am inceput proiectul cu instalarea unui sistem de videoproiectie format din doua videoproiectoarea Panasonic si doua ecrane de proiectie Ligra pentru ca apoi sa completam salile de training cu solutia profesionala de sonorizare compusa din incinte acustice pendante Sonance, amplificatoare Apart Audio si microfoane Sennheiser.

Microfonul tip lavaliera Sennheiser este alegerea profesionista pentru conferinte si discursuri. Acesta asigura inteligibilitate ridicata a discursului intr-un design placut, fiind usor de setat si utilizat.

Incintele acustice pendante Sonance si woofer-ul pendant Sonance vin intr-un design minimalist, similar corpurilor de iluminat, pentru a se integra arhitectural in cel mai discret mod posibil oferind calitate impecabila a sunetului.

Solutia de sonorizare profesionala pentru salile de training ING a fost completata cu amplificatoare si sisteme de control Apart Audio, menite sa ofere o utilizare simpla a intregului sistem, usor de setat dintr-un dispozitiv asemanator unui intrerupator de eletricitate.

Amplificatorul tip mixer Apart este foarte usor de utilizat, intr-un design de ultima generatie, cu un meniu extrem de intuitiv.

Proiectul, ce depaseste 15.000 euro, constand in dotarea salilor de training pentru angajatii bancii, a inclus serviciile de proiectare si implementare, oferind ING Bank Romania mediul profesionist propice desfasurarii de cursuri si training-uri cu echipamentele tehnologice potrivite, moderne, adaptate nevoilor de instruire a personalului bancii.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.