Groupama

Prezenti in Romania de peste 19 ani, Groupama ofera servicii financiare si de asigurare tuturor cetatenilor, de la asigurari generale, proprietati si auto, asigurari de raspundere civila, asigurari de persoane, asigurari agricole, asigurari de viata si asigurari de sanatate. Fiind prezent in peste 10 tari, grupul Groupama dezvolta produse si servicii care sa satisfaca necesitatile si cerintele comunitatilor, avand la baza valori si misiuni bine stabilite. Prin alegerea solutiilor AV din portofoliul GBC®, Groupama va putea eficientiza serviciul Video Asist si va imbunatati managementul si operativitatea prin intermediul solutiei profesioanale de videoproiectie.

Solutii de videoproiectie high-end pentru eficientizarea serviciul Video Asist al Groupama Romania


Echipa profesionista de ingineri si tehnicieni GBC® reuseste de fiecare data sa ofere serivicii complete care sa raspunda nevoilor si cerintelor fiecarui partener. Preocuparea constanta pentru inovatie, tehnologie, digitalizare si oferirea celor mai inalte si calitative solutii si servicii AV definesc parcursul nostru in domeniul audio-video.

Punand accent pe relatia cu partenerul, Groupama isi imbunatateste portofoliul de servicii in mod permanent, urmarind cresterea gradului de satisfactie al acestora si indeplinirea cu succes a tuturor celor stabilite si agreate impreuna cu partenerii. Dezvoltarea optiunii de realizare a inspectiei de risc si constatare a daunelor la distanta prin intermediului solutiei de videoconferinta reprezinta pasul catre digitalizarea proceselor Groupama.

Solutia profesionala din portofoliul GBC® faciliteaza comunicarea cu partenerii Groupama si permite monitorizarea constanta a situatiilor acestora. Solutia AV implementata cu succes atat in sala cu vitralii, cat si in sala de la etajul 6 al companiei, reprezinta abordarea moderna si tehnologizata prin care se poate realiza colaborarea permanenta.

Videoproiectorul Sony de 7300 AL ofera experiente vizuale de inalta calitate publicului aflat in sala si mentine captata atentia acestuia datorita claritatii imaginilor si a culorilor putenice. Design-ul elegant al videoproiectorului permite montarea pe tavan cu ajutorul suportului reglabil GBC®, conturand un mediu modern si digitalizat al Groupama. Detaliile imaginilor si contrastul ridicat favorizeaza crearea scenariilor ce implica analizarea si observarea indeaprope a amanuntelor. Solutia AV implementata este completata de microfoanele amplasate in tavan pentru a eficientiza procesul comunicarii si pentru a imbunatatii modul de colaborare, intelegere si retinere al informatiilor.

Tehnologia Polycom asigura transmiterea mesajului in mod clar, coerent si concis datorita sistemului StereoSurround si a capacitatii sale de captare, fara interferente ale sunetului. Prin fasciculul directional, vorbitorul nu trebuie sa se mai gandeasca la nevoia de a vorbi tare si de a repeta informatiile deoarece, prin tehnologia utilizata, microfonul se indreapta automat catre acesta in momentul detectarii sunetului.

Datorita functiei care imbunatateste claritatea imaginii prin redarea fina a detaliilor chiar si in zonele slab luminate, videoproiectorul Panasonic integrat in cadrul salii Groupama asigura vizualizarea prezentarilor la cel mai inalt nivel, optimizand culoarea si luminozitatea continutului afisat, captand atentia privitorilor. Folosind tehnologia LED, videoproiectorul ofera imagini vibrante si experiente vizuale high-end persoanelor aflate in sala. Functia Zoom de 1.6x creste gradul de flexibilitate al utilizarii videoproiectorului si permite proiectarea continutului atat de aproape, cat si de la distanta.

In completarea solutiei integrate la etajul 6 al sediului Groupama Romania, GBC® a inclus si microfonul Polycom ce asigura transmiterea discursului vorbitorului fara neclaritati.

Prin implementarea cu succes a solutiei de videoproiectie atat in cadrul salii cu vitralii, cat si la cea de la etajul 6, Groupama reuseste sa eficientizeze procesele operationale si sa imbunatateasca managementul organizational. Transmiterea uniforma a sunetului asigura comunicarea permanenta intre membrii Groupama si permite intelegerea exacta a mesajului, beneficiu transpus prin oferirea serviciilor de calitate cetatenilor.

Parteneriat de durata

GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.