GBC

Lider de piata in industria romana de distributie si integrare a sistemelor audio-video si a solutiilor de securitate si siguranta, GBC este reprezentant in Romania al celor mai mari producatori din domeniu, cu sute de proiecte in domenii dintre cele mai diverse: administratii publice, guvern, educatie, corporate, retail si nu numai.

Solutii moderne de telefonie


Panasonic, Sony, InFocus, Chief, Projecta, Mitsubishi, Jupiter, Data-Path, iiyama, Ctouch, Extron, Cisco ori Televic sunt doar cativa dintre producatorii de renume alaturi de care lucram pentru a livra clientilor nostri solutii state of the art de tipul design&build, folosind produse de prima clasa.

Din dorinta de a avea o comunicare cat mai buna cu clientii si potentialii nostri clienti, am implementat in propriul sediu o solutie moderna de telefonie SIP care permite apelarea companiei noastre pe un numar de telefon unic si transferul apelurilor catre diferite departamente sau operatori.

De asemenea, solutia permite o mai buna colaborare interna intre departamente, pentru eficienta si productivitate, putand astfel sa oferim servicii de calitate clientilor nostri.

Solutia aleasa consta intr-o centrala hibrid PBX Panasonic care are capacitatea de a uni liniile analog cu cele SIP si VoIP, oferind astfel solutii de comunicare unificata.

Cu un display intuitiv si usor de folosit ce ofera detalii foarte specifice, comunicare criptata, calitate audio de inalta definitie si functii IP ori SIP integrate, telefoanele Panasonic au venit in completarea solutiei din sediul GBC.

Adaptandu-ne tendintelor moderne de virtualizare, centrala telefonica Panasonic permite, prin intermediul unei simple conexiuni la internet, conectarea la reteaua de telefonie a companiei de pe orice dispozitiv. Sistemul VoIP permite comunicarea intre colegi oriunde s-ar afla acestia: la birou, acasa ori in teren.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.