Facultatea de Stomatologie, UMF Carol Davila Bucuresti

Facultatea de Stomatologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti reprezinta una dintre institutiile reprezentative de invatatmant superior. UMFCD constituie un prestigios centru de formare si pregatire academica ce asigura instuirea educationala la cele mai inalte standarde. Solutia completa oferita si integrata de GBC® asigura mediul necesar comunicarii bidirectionale si colaborarii. Prin utilizarea solutiilor interactive, atat cadrele didactice, cat si studentii Facultatii de Stomatologie se pot bucura de experiente vizuale si dinamice autentice.

Educatia medicala interactiva transforma modul in care se formeaza viitorii medici


Am inceput sa facem diferenta si in educatia medicala! Solutia interactiva integrata de GBC® la Facultatea de Stomatologie din cadrul UMF “Carol Davila” din Bucuresti transforma modul in care viitorii medici primesc, acumuleaza si memoreaza informatiile primite.

Motto-ul Prowise este “Lasa educatia sa vorbeasca” si creeaza poate cea mai interactiva experienta de predare-invatare.
Display-ul interactiv Prowise One 98", cu rezolutie 4K Ultra HD, ofera o experienta vizuala high-end, ce faciliteaza instruirea si educatia medicala prin transmiterea clara a informatiilor atat din sala de clasa, cat si de la conferințele medicale si seminariile online. Este display-ul interactiv special conceput pentru mediul educational in care studentii pot participa activ la ore, iar profesorii au acces la instrumente de predare digitale pentru a crea lectii si prezentari multimedia de impact.

Camera web Prowise MOVE, compatibila cu Teams, Meet, Skype, ZOOM, creeaza sesiuni de videoconferinta in care colaborarea intre profesori, studenti si specialisti conectati remote se realizeaza firesc prin partajarea wireless a lectiei si conectarea intuitiva cu alte dispozitive. Totodata, documentele, lectiile, prezentarile partajate prin screen mirroring de pe laptop sau tableta prin AirPlay, Chromecast, Miracast beneficiaza de cele mai inalte standarde de confidentialitate si securitate (confidentialitate verificata ISO 27001 si CIPP/E). Camera web Prowise MOVE beneficiaza de certificarile Privacy Verified, ISO 27001 si 9001, ce asigura ca informatiile tale raman private.

Experienta audio de calitate este asigurata de incintele acustice 2.1 Dolby Audio, soundbar-ul si cele 6 microfoane incorporate, ce creeaza scenariul optim pentru o comunicare confortabila atat pentru participantii din sala, cat pentru cei de la distanta.
Modul OPS Prowise ofera beneficiul de a transforma display-ul interactiv intr-un calculator doar prin inserarea modulului in slotul OPS. Beneficiaza de certificarea GS ce atesta faptul ca modulele Prowise OPS respecta standardele germane stricte ce asigura siguranta deplina pentru scenariile cotidiene de utilizare.

Standul mobil Prowise iPro Mobile Lift, beneficiaza de certificare GS si CE, si poate fi gestionat facil prin apasarea usoara a butoanelor de la baza, cat si prin Prowise Central (sistemul de operare dezvoltat chiar de Prowise). Ofera stabilitate display-ului interactiv si, totodata, gradul de mobilitate necesar pentru a fi utilizat cu success in diferite scenarii de utilizare.
Pentru a oferi gradul optim de confort, solutia este completata de suportul Prowise iPro Keyboard Tray, cu certificare CE, in care pot fi pastrate, in acelasi loc, accesorii pentru display precum tastatura, mouse-ul, telecomanda sau pen-ul.
Sesiunea de training, sustinuta de formatorul nostru acreditat, reprezinta demersul nostru de a oferi raspunsul all-in-one partenerilor nostri si, totodata, devotamentul nostru de a fi un promotor al educatiei interactive.

Colaborarea GBC® & Facultatea de Stomatologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti reprezinta exemplul relevant de urmat pentru digitalizarea sistemului de invatamant din Romania.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.