Directia Regionala de Poduri si Drumuri Bucuresti

Directia Regionala de Poduri si Drumuri Bucuresti (D.R.D.P), din cadrul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), se ocupa de administrarea si intretinerea retelei rutiere ce include soseaua de centura a Municipiului Bucuresti si sectoarele de inceput ale celor mai importante artere rutiere ale Ň£arii, cu originea in centrul capitalei. Principalul rol al institutiei este mentinerea la standarde tehnice adecvate a retelei de drumuri. D.R.D.P Bucuresti are in subordine sectia autostrazi si 7 sectii de drumuri nationale: Bucuresti, Giurgiu, Alexandria, Pitesti, Targoviste, Ploiesti, Buzau.

Video wall high-end pentru monitorizarea CCTV a traficului pe autostrazile A1 si A2


GBC®, impreuna cu partenerul Altimate, s-a ocupat de proiectarea, designul si implementarea solutiei de video wall la Directia Regionala de Poduri si Drumuri Bucuresti (DRDP), alaturi de servicii de training, pentru supravegherea video (CCTV) eficienta si gestionarea rapida a traficului pe autostrazile A1 si A2.

Video wall-ul performant pentru dispecerizare format din display-uri Philips 49”, stand mobil profesional Chief pentru video wall, controller pentru video wall Catalyst si software Canvas de la Jupiter creeaza centrul de comanda optim pentru a reactiona in timp util cu precizie la evenimentele din trafic si asigura eficienta operationala.

Sistemul de dispecerizare are misiunea importanta de a gestiona fluxul de trafic, de a reduce congestia, de a imbunatati siguranta si de a spori eficienta generala a sistemelor de transport. Solutia de video wall GBC® pentru monitorizarea traficului ofera fiabilitate 24/7 si o calitate impecabila a imaginii, cu rezolutie full HD, care sa sustina vizualizarea clara a datelor, hartilor si supravegherii video. Unghiul larg de vizualizare asigura faptul ca operatorii pot vedea continutul clar indiferent de locul in care se afla in incapere.

Flexibilitatea solutiei de video wall demonstrata prin afisarea continutului in orientare portret sau landscape permite scenarii multiple de functionare pentru a rezolva cu succes diferite situatii din trafic.
Controller-ul si software-ul Jupiter pentru video wall asigura interactiunea dintre membrii echipei si ofera informatii in timp real, adaugand flexibilitatea afisarii acestora pe un ecran, pe multiple ecrane sau pe tot videowall-ul. Totodata, operatorii pot interactiona cu surse multiple in diferite formate pentru a analiza, aprofunda si alege decizia corecta intr-o derulare rapida a situatiei.
Experienta vizuala relevanta este completata de un sunet de calitate datorita difuzoarelor incorporate, astfel operatorii beneficiaza de toate detaliile necesare pentru a evalua corect si interveni adecvat la scenariile dinamice din trafic.

Solutia de video wall performanta pentru dispecerizare implementata de GBC® si partenerul Altimate a rezolvat cu succes cerintele clientului de monitorizare CCTV, oferind fiabilitate in regim de functionare 24/7 si cel mai ridicat grad de constientizare a situatiilor si evenimentelor desfasurate in trafic pe autostrazile A1 si A2.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.