Clinica stomatologica privata, Bucuresti

Un sistem digitalizat integrat reprezinta echilibrul dintre viteza, conformitate si calitate in domeniul medical. Trecerea clinicilor la platforme automatizate duce la valorificarea serviciilor de ingrijire oferite pacientilor, medicilor si administratiei. Ofera personalului medical puterea de a lua cele mai bune decizii intr-un timp scurt si fac diferenta in educatia medicala.

Videoconferinta si streaming high-end pentru educatie si servicii medicale adaptate erei high-tech


GBC®, alaturi de partenerul Electronic Security Systems, au integrat o solutie custom de videoconferinta si streaming la o clinica stomatologica privata din Bucuresti.
In completarea solutiilor de videoconferinta si streaming, au fost implementate sistemele de sonorizare profesionala si infrastructura AV in clinica stomatologica pentru a oferi un scenariu digital de comunicare, diagnosticare si predare.

Cadrul high-tech ii ajuta pe medicii stomatologi sa ofere mai rapid diagnostice precise, sa asigure servicii medicale de calitate pentru pacienti si sa creeze un proces educational modern pentru studenti.

Doua camere web AVer contureaza scenariul de functionare pentru a beneficia de unghiuri diferite si transmit continut 4K. Camera medicala AVer afiseaza continutul pe display-urile din cabinetul stomatologic pentru ca medical sa vada si sa controleze cu precizie procedurile, iar continutul este transmis in timp real in sala in care se afla studentii.

Solutia custom implementata in cabinetul stomatologic este special dezvoltata si calibrata conform standardelor si cerintelor medicale.

Beneficiile camerei medicale AVer PTZ pentru clinica stomatologica:
✔“Medical grade IEC 60601-1-2”- respecta standardele stricte de siguranta si compatibilitate electromagnetica pentru utilizarea in mediul medical. Astfel, asigura siguranta pacientilor si personalului medical si minimizeaza interferentele electromagnetice care pot afecta functionarea camerei sau a altor echipamente medicale din apropiere
✔Streaming live al operatiei pentru un proces educational impecabil
✔Rezolutia 4K, zoom-ul optic 30X si functiile PTZ ofera o imagine clara si detaliata, esentiala pentru diagnosticare si realizarea operatiilor. Totodata, contribuie la asimilarea mai buna a informatiilor de catre studenti prin experienta vizuala de calitate in care sunt prezentate diferite proceduri medicale
✔Tehnologiile incorporate LED si IR ofera o vizibilitate excelenta in conditii de lumina scazuta sau in intuneric pentru a descoperi afectiuni ce pot necesita anumite conditii de analiza
✔Smart AI – SmartFrame, Noise Reduction pentru scenarii de predare inteligente, un proces de diagnosticare mai rapid si tranzitii naturale intre fazele procedurii
✔Difuzor si microfon integrate pentru un scenariu de comunicare clar intre profesori si studenti
✔Camera este detasabila oferind flexibilitate pentru adaptare la cazuri medicale variate
✔Transmisiuni, streaming, webinarii sau inregistrari captivante de la conferinte medicale
✔Sunet clar si video inteligent in sesiuni de videoconferinta cu expertii din tara sau strainatate
✔Briefing simplu si eficient
✔Sporeste atat competentele medicale ale studentilor, cat si increderea in sine
✔Formeaza generatii competente de doctori in era medicala high tech

Splitter-ele Wyrestorm transmit semnalul HDMI pe distante mai mari, beneficiul rezultat constand in extinderea posibilitatilor de conectare intre sursele HDMI la display-urile existente. Au un rol determinant in calitatea semnalului prin tehnologia HDBaseT ce asigura imagini de calitate si un sunet clar doar cu un singur cablu CATx.
Extender-ele Wyrestorm permit distribuirea unui semnal HDMI de la o singura sursa catre mai multe display-urile simultan. Astfel, ofera o performanta fiabila si constanta, asigurand afisarea stabila a operatiilor si procedurilor pe toate display-urile conectate.

Intregul ecosistetem AV creeaza o comunicare duplex in care profesorii explica pasii operatiei, iar studentii pot adresa intrebari in timp real. Astfel, digitalizarea sistemului medical vine in sprijinul medicilor si valorifica educatia in domeniul sanatatii.

GBC® si partenerul Electronic Security Systems demonstreaza impactul solutiilor audio-video in domeniul sanatatii si in procesul educational medical. Ofera eficienta si confort pentru medici. Creste gradul de satisfactie al pacientilor. Creeaza un mediu de invatare digital, relevant si performant pentru studenti.

Parteneriat de durata

GBC® asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.