Bit Sentinel

Bit Sentinel, companie specializata in securitate cibernetica, livreaza inca din 2015 servicii de calitate de securitate in numeroase tari din Europa si Orientul Mijlociu, in domenii dintre cele mai diverse: fintech, e-commerce, telecomunicatii, retail ori sanatate. Avand o contributie importanta in cadrul Centrului de Cercetare in Securitate Informatica, Bit Sentinel isi concentreaza activitatea pe combaterea si prevenirea atacurilor cibernetice.

Video wall mobil, pentru eficienta maxima


Pentru eficientizarea proceselor de lucru si o mai buna colaborare in cadrul companiei, Bit Sentinel ne-a solicitat realizarea si instalarea unei solutii de video wall pe stand mobil, pregatit sa redea atat informatii statice (web-siteuri cu grafice si informatii in timp real), cat si continut ce tine de eventualele incidente cibernetice.

Solutia propusa de noi a constat intr-un video wall compus din 6 display-uri profesionale Samsung cu diagonala de 55” instalate pe stand mobil ajustabil Chief pentru video wall.

Ramele extrem de inguste ale display-urilor Samsung alaturi de luminozitatea ridicata, contrastul sporit si uniformitatea culorilor, ofera o imagine compacta, uniforma si extrem de clara. In plus, un panou anti-reflexie garanteaza livrarea pe termen lung a unui continut stralucitor si a unei experiente de vizualizare unice.

Dispunand de porturi integrate DisplayPort (DP)1.2 si HDMI, display-urile Samsung din seria EDE-B pot afisa continut Ultra-High-Definition (UHD) pe toate configuratiile de video wall, la dimensiuni de pana la 5x5, fara necesitatea achizitionarii unor dispozitive suplimentare.

Proiectate pentru functionare continua, fara intrerupere, in medii dificile, sistemele video wall din seria UDE-B functioneaza la viteza afacerii tale, fara a pierde din performanta sau din calitatea afisajului. Multiplele beneficii incorporate in designul extrem de atractiv fac ca video wallurile din seria UDE-B sa fie ideale pentru livrarea de continut si informatii in mediile de utilizare care necesita o claritate imbunatatita, cum este si cazul centrului de control Bit Sentinel.

Video wall-ul instalat la Bit Sentinel permite utilizarea de catre trei operatori in acelasi timp, acestia putand proiecta fiecare propriul continut pe cate unul dintre display-urile de video wall. Astfel, prin oferirea solutiei de video wall, am contribuit la optimizarea proceselor de lucru, eficientizarea timpului petrecut in rezolvarea incidentelor si a task-urilor de lucru si,daca mai era nevoie, la modernizarea tehnologica a companiei.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.