Biserica Fortificata Cisnadie

Biserica Evanghelica din Cisnadie este un monument cultural ce reflecta arhitectura secolului a XIII-lea si promoveaza istoria transilvaneana. Prin activitatea de restaurare a bisericii fortificate, orasul Cisnadie beneficiaza de dezvoltare economica si culturala. Oferind informatii relevante tuturor turistilor prin intermediul solutiilor profesionale, inclusiv signalistica pentru persoanele cu dizabilitati, Biserica Fortificata Cisnadie reprezinta un element emblematic al zonei transilvanene.

Sisteme audio ghid, infopoint si signalistica pentru persoanele cu dizabilitati


Reprezentand un obiectiv turistic de patrimoniu national, Biserica Evanghelica se remarca prin elementele arhictecturale care s-au pastrat de-a lungul timpului, fapt ce ii confera unicitate si valoare culturala.

Oferirea accesului la informatii si prezentarea acestora intr-o maniera interactiva, le asigura turistilor experiente memorabile si de neuitat. Solutia implementata cu succes de GBC® contribuie la digitalizarea informatiilor monumentului de patromoniu national si prezentarea acestora tuturor turistilor, inclusiv persoanelor cu dizabilitati.

Sistemul Okayo alcatuit din audio ghid, casti si incarcator, prezinta informatiile intr-o maniera interactiva si atractiva pentru turisti si ofera descrieri detaliale pentru datele istorice, spatiile si arhitectura bisericii, ajutand persoanele cu deficiente de vedere sa isi creeze perspective de ansamblu asupra monumentului. Posibilitatea de a asculta povestile si legendele locului vizitat contribuie la vizualizarea faptelor intamplate, comunicand date suplimentare.

Mai mult decat atat, cu ajutorul sistemului infopoint de exterior Infomiasto, turistii pot accesa informatia de care au nevoie. Datorita touchscreen-ului si a diagonalei de 55", sistemul infopoint creeaza scenarii interactive, oferindu-le turistilor posibilatea de a explora si de a afla in avans informatiile despre obiectivul turistic vizitat. Rezolutia Full HD permite afisarea continutului intr-un mod captivant si ofera experiente vizuale de inalta calitate.

In plus, cele doua infopoint-uri de exterior pot afisa atat date despre obiectivul turistic, cat si anunturi cu privire la activitatile si programul de vizitare al acestuia.

Prin orientarea catre actiuni socio-culturale, Biserica Evanghelica faciliteaza accesul la informatii persoanelor cu dizabilitati. GBC® a proiectat si realizat atat grafica hartii 3D pentru nevazatori, cat si legenda acesteia, traducand informatiile in alfabetul Braille. Solutia de signalistica le permite persoanelor cu dizabilitati sa descopere in mod independent istoria zonei transilvanene. Inscriptionarea in alfabetul Braille le ofera posibilitatea pesoanelor cu deficiente de vedere sa exploreze si sa afle informatii relevante despre obiectivul turistic vizitat, facilitand procesul de incluziune sociala si contribuind la realizarea experientelor si amintirilor autentice.

Biserica Fortificata Cisnadie este mai mult decat un lacas de cult, ea fiind una dintre emblemele reprezentative ale zonei transilvanene ce reda acuratetea datelor istorice prin arhitectura. Solutia profesionala reprezentata de sistemele audio ghid Okayo, infopoint si signalistica cu inscriptionare in alfabetul Braille, are un rol esential atat in procesul de informare, cat si de dezvoltare a zonei.

Parteneriat de durata

GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.