Biotehnos

Biotehnos este o companie farmaceutica romaneasca inovativa, cu o experienta de 30 de ani si un portofoliu cu 24 de brevete de inventie, sute de proiecte si lucrari. Biotehnos are la baza o infrastructura de cercetare in domeniul farmaceutic si domenii conexe – biotehnologie, biologie celulara si moleculara, dermatocosmetica, industrie alimentara (siguranta consumatorului). Activitatea specialistilor din cadrul Biotehnos se bucura de o apreciere deosebita in tara si strainatate, inventiile si produsele acestora fiind premiate de juriile Saloanelor internationale de Inventica de la Bruxelles, Geneva, Londra, Budapesta si Iasi cu numeroase medalii de aur, argint si bronz.

Interactivitate si colaborare high-end in sesiunile de videoconferinta din domeniul Pharma


Solutia interactiva completa oferita de GBC raspunde cu succes la nevoile de comunicare in cadrul companiei, oferind o colaborare eficienta atat pentru participantii din sala de conferinta, cat si pentru cei de la distanta, oriunde s-ar afla.

Display-ul interactiv Prowise One 86”, cu rezolutie high-end 4K Ultra HD, compatibilitatea cu Teams, Meet, Skype, ZOOM, si software-ul integrat Prowise Central (sistemul de operare dezvoltat chiar de Prowise) cu functii utile, creeaza sesiuni de videoconferinta duse la un alt nivel. Colaborarea intre participanti nu a fost niciodata mai usoara si sigura. Solutia este complet wireless, iar documentele, rapoartele, prezentarile partajate prin screen mirroring de pe laptop sau tableta prin AirPlay, Chromecast, Miracast sau Reflect beneficiaza de cele mai inalte standarde de confidentialitate si securitate (confidentialitate verificata ISO 27001 si CIPP/E). 

Sunetul este asigurat de incintele acustice 2.1 Dolby Audio, soundbar si 6 microfoane integrate, astfel participantii beneficiaza de o experienta audio comprehensibila in care parerea fiecaruia va fi exprimata si inteleasa clar, chiar si in sedinte de lucru hibride. Modulul Prowise OPS ofera beneficiul de a transforma display-ul interactiv intr-un calculator doar prin inserarea modulului in slotul OPS. Detine certificarea GS ce atesta faptul ca modulele Prowise OPS indeplinesc standardele germane stricte pentru siguranta in utilizare in scenariile de zi cu zi.

Camera web xTouch, cu microfon integrat, ofera o experienta vizuala de calitate la rezolutie 4K si este compatibila cu aplicatiile Zoom, Google Meet, Microsoft Teams, asigurand scenarii de comunicare interactive si determinand un proces de decizie mai rapid. Toti participantii sunt integrati in cadru, aspect vital pentru o desfasurare fireasca a interactiunilor, iar sedintele pot incepe instant prin configuratia Plug &Play pentru o conectare usoara. Totodata, eficienta operationala este asigurata si de compatibilitate cu sisteme de operare Windows XP /Win7 /Win8 /Win10 /LINUX /Android TV /Mac OS.Astfel, participantii au intr-un singur loc toate aplicatiile si instrumentele necesare pentru a crea prezentari relevante in scenariul on site sau hibrid.

Standul GBC este reglabil pe inaltime pentru a alege pozitia optima in functie de contextul local, iar rotile cu sistem de blocare asigura siguranta in utilizare. Mobilitatea il transforma in optiunea benefica pentru o gama variata de scenarii de lucru. IQ SmartPen este accesoriul high-tech, cu functii utile intr-un singur loc, ce faciliteaza activitatea prin controlarea continutului afisat pe display-ul interactiv Prowise, din orice loc in sala de conferinta.

Solutia integrata de GBC faciliteaza experienta interactiva de comunicare si creeaza o colaborare intuitiva in sesiunile de videoconferinta in scenariile din sala sau hibrid.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.