Banca Comerciala Romana - IT Command Center

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Romania, ce include operatiuni de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), si societati de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte. Ofera servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking si E-commerce.

Monitorizare eficienta si protectia datelor asigurata in centrul de comanda IT din domeniul bancar


GBC® a realizat proiectarea, designul si implementarea standului pentru video wall si infrastructurii de control pe solutia vizuala deja existenta pentru centrul de comanda IT din cadrul Bancii Comerciale Romane. Scopul companiei BCR a fost de a vizualiza aplicatiile critice din cadrul bancii: carduri, credite, reteaua de bancomate si posibile fraude bancare.

Solutia vizuala cu display-uri Sony, pe standul 4x3 Vogel’s mobil si flexibil, integrata de GBC®, cu tehnologii de ultima generatie, asigura comunicarea fiabila si controlul deplin pentru a rezolva cu succes orice situatie si pentru a asigura protectia datelor.

Gestionarea completa si intuitiva a continutului afisat prin intermediul controller-ului de videowall si mobilitatea oferita de un suportul profesional, cu un concept modular, creeaza o experienta complet personalizabila.
Controller-ul de video wall Jupiter, consolele Aten si Extron, encoderele Wyrestorm si Jupiter creeaza scenariul optim de functionare pentru a administra fluxul mare de date ce trebuie monitorizat riguros.

Ofera echipei din camera de comanda si control o interpretarea precisa datorita imaginilor extrem de clare, bogate in detalii, ce reproduc fidel realitatea.
Pentru a gestiona atat desfasurarea fiecarei etape a serviciilor financiare oferite, cat si derularea rapida a situatiilor, membrii echipei din camera de comanda si control interactioneaza cu informatii in timp real, afisate fara intreruperi, ce ofera contextul optim pentru luarea unor decizii ferme intr-un timp scurt.

Datorita tehnologiei adaptive, operatorii pot interactiona cu surse multiple in diferite formate pentru a analiza, discerne si alege cea mai buna solutie in situatia aflata in plina desfasurare.
Partajarea datelor se realizeza rapid pentru a asigura cursivitate, coerenta si confort operatorilor prin intermediul infrastructurii de date realizata cu o fundatie solida si performanta formata din receiverele, transmitatoarele si amplificatoare Extron. Switcher-ul Cisco constituie o baza fiabila pentru retea pentru ca optimizeaza latimea de banda ce asigura transmiterea rapida a informatiilor, functionarea eficienta a aplicatiilor si protejeaza datele sensibile.

Integrarea controller-ului, infrastructurii de date si standului pentru video wall in sectorul banking pe solutia vizuala deja existenta atesta flexibilitatea si customizarea solutiile noastre pe cerintele unice si distincte ale clientului.
Totodata, denota faptul ca oferim, in orice domeniu de activitate, solutii audio-video state-of-the-art pregatite sa faca diferenta.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.