Aula Magna - Academia de Studii Economice din Bucuresti

Cea mai prestigioasa institutie de invatamant economic superior din Romania, Academia de Studii Economice din Bucuresti, a pregatit de-a lungul anilor zeci de generatii de economisti, contribuind la afirmarea si dezvoltarea invatamantului, stiintei si culturii economice din tara noastra.

Solutie completa audio-video, cu respect pentru arhitectura si istorie


Una dintre cele mai cunoscute universitati din Sud-Estul Europei, Academia de Studii Economice din Bucuresti este cunoscuta drept un promotor al culturii detinand in Aula Magna cea mai mare fresca murala realizata dintr-o singura bucata din Romania, inclusa in patrimoniul UNESCO.

Companiei noastre i-a revenit onoarea de a oferi acestui spatiu incarcat de istorie o solutie audio-video completa, fara a afecta in vreun fel arhitectura salii. Astfel, am dotat prezidiul cu sistem de discutii profesional integrat cu sistemele de microfoane wireless pentru participantii din sala, asigurand un mediu in care fiecare isi poate spune cuvantul.

In baza unui studiu acustic extensiv si luand in consideratie specificul arhitectural al salii si geometria spatiilor, am instalat un sistem de sonorizare capabil sa furnizeze nu mai putin de 3500W, asigurand insa uniformitatea sunetului in fiecare colt al salii, indiferent de gradul de ocupare.

Pentru ca Aula Magna gazduieste adesea evenimente culturale, conferinte si intruniri ce presupun participarea delegatilor straini, este necesar si un sistem de traducere. Alegerea noastra a fost sistemul de traducere simultana portabila Sennheiser cu casca receptoare stil stethoset, care poate oferi interpretarea pana la 6 limbi, pentru 450 de delegati.

Pentru a nu afecta arhitectura salii si pentru a nu limita spatiul acesteia, am construit cabinele de interpretare intr-o alta zona Palatului ASE, integrand aici doua fluxuri audio-video automatizate (cu camera tracking) care sa faciliteze interpretilor contactul cu vorbitorul activ.

Videoproiectie de inalt nivel

Poate cel mai impresionant lucru al solutiei oferite de noi in Aula Magna il reprezinta ecranul de proiectie integrat in podea. Acesta este actionat central, iar la instalarea lui am luat in calcul toate masurile de siguranta. Astfel, ridicarea lui nu este posibila daca este detectata prezenta umana in zona de risc.

Aceasta instalare ofera vizibilitate perfecta tuturor participantilor, indiferent ca se afla in sala sau pe locurile de la balcon, lucru facilitat si de proiectorul profesional Panasonic de inalta luminozitate. De asemenea, solutia a presupus integrarea in sala a 6 plasme profesionale Panasonic de mari dimensiuni.

Intregul sistem este complet automatizat, oferind operatorilor un control facil, intuitiv, ce nu necesita pregatire initiala.

Solutia oferita de noi a completat astfel Aula Magna intr-un mod discret, oferind facilitati noi si imbunatatind considerabil functionalitatea salii si modul de comunicare in cadrul acesteia.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.