Adobe Romania

Adobe Romania reprezinta cel mai mare centru de cercetare si dezvoltare (R&D) al Adobe din EMEA, iar echipele locale sunt specializate in Cloud Computing, Big Data si solutii de design grafic. Produsele dezvoltate de echipele din Bucuresti sunt solutii de top pe pietele pe care le acopera si fac parte din diviziile Adobe Digital Experience si Digital Media.

Servicii high-end de instalare la standarde internationale de calitate


Afilierea PSNI, cea mai importanta acreditare din industria AV, atesta ca suntem integratori de top la nivel global. Totodata, demonstreaza profesionalismul, seriozitatea si dedicarea de a executa implementarea unei solutii AV in orice punct de pe glob unde organizatia detine birouri.
Acreditarea PSNI a fost cartea de vizita ce ne-a recomandat si ce atesta faptul ca fiecare proiect adera strict la procesul de implementare globala PSNI. Astfel, fiecare proiect beneficiaza de o abordare standardizata a serviciilor si integrarii. Prin colaborarea noastra cu Torpedo Factory Group, compania Adobe a accesat serviciile GBC® de instalare pentru echipamentele audio-video alese la sediul lor.
Upgrade-ul la sistemele AV deja existente in salile de conferinta Monaco si Cozia din cadrul companiei Adobe atesta flexibilitatea si personalizarea solutiilor noastre pe cerintele unice si distincte ale clientului.

In sala Monaco s-a realizat un upgrade la solutiile de videconferinta, videoproiectie si de sonorizare profesionala.
Solutia de videconferinta actualizata ofera o comunicare vizuala premium si flexibilitate pentru experiente optimizate de colaborare video. Astfel, este creat scenariul optim in sedintele hibride pentru tranzitii naturale intre participantii conectati de la distanta si cei aflati in sala.
Noua solutie de videoproiectie creeaza un proces de comunicare mai eficient si imbunateste productivitatea. Crearea strategiilor si dezvoltarea noilor perspective sunt acum usor de realizat datorita experientei vizuale de inalta calitate.
Solutia de sonorizare profesionala formata din microfoane, transmitatoare si statii de incarcare asigura contexte de comunicare comprehensibile cu prezentari de succes si determina un proces decizional mai rapid. Sistemul integrat este scalabil si configuratia poate fi oricand adaptata in functie de necesitatile clientului si daca se schimba cerintele. Totodata, permite utilizarea cu diferite branduri si poate fi conectat facil cu alte camere web pentru un scenariu de comunicare complet.

Procesorul DSP (certificat pentru Microsoft Teams) indeplineste un rol fundamental in sala de sedinte si duce experienta audio la un alt nivel, oferind participantilor la conferinta un discurs clar si inteligibil.
Microfoanele inteligente de tavan (cu certificari Microsoft Teams si Zoom si compatibil cu Google Meet), dotate cu tehnologia de “Automatic Coverage” (Acoperire Automata), capteaza vorbitorii pe care doriti sa-i auziti si elimina sunetele din alte zone pentru o claritate desavarsita a discursului si discutiilor. De asemenea, se poate dezactiva tehnologia de “Automatic Coverage” si se poate utiliza tehnologia de “Steerable Coverage” (Acoperire Dirijabila) ce permite lobilor de captare sa fie directionati acolo unde este necesar si reglarea lor facila pentru a capta vorbitorii din jurul camerei.
Procesorul de semnal digital integrat beneficiaza de functii importante precum anulare de ecou, reducere de zgomot si control automat al amplificarii pentru o mixare audio impecabila. Rezultatul? Un proces de comunicare clar, coerent si cursiv pentru a stabili viitoarele strategii de dezvoltare pentru companie.

Tehnologia AV integrata in sistemul de control codec Cisco simplifica modul de lucru. De pe tableta Cisco Touch10, utilizatorul beneficiaza de un control deplin asupra fiecarui aspect al camerei, de la nivelele microfoanelor, distributia video pana la videoproiectoare, lumini si jaluzele.
Receptoare si transmitatoare completeaza solutia de control AV si permit un proces fiabil de gestionare a semnalelor. Toate componentele sunt conectate prin intermediul cablurilor CATx standard, astfel incat se pot adauga foarte usor componente suplimentare. De asemenea, sistemul a fost personalizat pentru a asigura performanta optima in sala de conferinta.

In sala Cozia, a fost integrata solutia performanta all-in-one de video conferinta, de ultima-generatie, ce asigura o comunicare de calitate, o partajare facila a continutului si o colaborare intuitiva. Mai mult decat atat, faciliteaza workflow-ul si schimbul de informati in timp real. Prin compatibilitatea cu Microsoft Teams Rooms si Zoom Rooms revolutioneaza comunicarea vizuala si felul in care isi desfasoara activitatea de zi cu zi.
Experienta vizuala este completata de sunetul puternic high-end din microfoanele modulare ce asigura ca opinia fiecarui participant este exprimata si inteleasa clar. Tehnologia avansata integrata in design-ul discret al video barului asigura un sunet clar si video inteligent pentru scenariul hibrid.

Solutia de afisaj, formata din display-urile de 65”, imbogateste comunicarea in cadrul companiei si ofera contextul pentru a afisa continutul relevant oriunde este nevoie. Inovatia si eficienta sunt asigurate de imaginile la rezolutia 4K ce reflecta fidel realitatea. Astfel, un continut digital afisat intr-o claritate desavarsita si in culori vibrante schimba modul in care mesajul vizual este perceput de colegi, manageri, parteneri de afaceri si vizitatori.

Fiind acreditati PSNI demonstreaza ca suntem cel mai buni integratori la nivel global, iar serviciile de instalare integrate la compania Adobe Romania este un exemplu relevant al profesionalismului nostru.

Parteneriat de durata

GBC® asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.