Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza

Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” este o institutie publica de invatamant superior acreditata, din reteaua de invatamant de stat, infiintata in 1991, care formeaza ofiteri de politie pentru Ministerul Afacerilor Interne, respectiv ofiteri pentru alte structure beneficiare precum: Administratia Nationala a Penitenciarelor, Ministerul Apararii Nationale, Serviciul de Informatii Externe, Serviciul de Protectie si Paza. Studiile de licenta si master pot fi urmate la Facultatea de Politie si Facultatea de Pompieri.

Solutii AV ce duc comunicare institutionala si procesul de predare la un alt nivel


Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” a ales solutiile audio-video oferite de GBC® pentru digitalizarea comunicarii, colaborarii si instruirii in cadrul institutiei. Eficienta operationala si buna desfasurare a activitatii sunt asigurate de tehnologia AV prin simplificarea si automatizarea proceselor.
Experienta vizuala de impact la rezolutie 4K este asigurata de display-urile profesionale LG pentru transmiterea clara a mesajului vizual. Transmiterea continutului 4K HDR de calitate se realizeaza fiabil si cursiv datorita switcher-ul Wyrestorm. Tehnologia HDBaseT incorporata permite transmisia digitala (audio, video) de cea mai inalta calitate printr-un singur cablu CATx oferind conectivitate flexibila pentru orice tip de context.

Beneficiile solutiei de digital signage:
✔ Actualizati informatiile cheie de oriunde
✔ Consultati datele esentiale din toate platformele dvs. tehnologice si de date intr-un singur loc
✔ Distribuiti rapid informatiile la nivelul intregii institutii
✔ Obtineti detalii critice consolidate acolo unde si cand este nevoie cel mai mult de ele
✔ Impartasiti actualizari de politici si desfasurarea situatiei
✔ Schimb de informatii intre agentii
✔ Realizati transferul de informatii intre ture si divizii

Functia de “auto tracking” incorporata in camera web Aver este mai precisa ca niciodata. Pe langa acest lucru, functia de procesare Human Detection de la AVer permite detectarea si captarea facila a formele umane si obiectelor in miscare in cateva secunde. Astfel, nicio tinta in miscare nu va mai fi ratata. In acest fel, scenariul de comunicare se va desfasura cursiv prin urmarirea precisa a vorbitorului activ si tranzitii coerente intre participanti.

Display-ul interactiv Prowise Ten 65”, cu rezolutie 4K, alaturi de soundbar-ul 2.1 si cele 6 microfoane incorporate, transforma modul in care se desfasoara procesele de comunicare si colaborare, iar tehnologia ProWrite touch ofera o experienta de scrierea fluenta, precisa si confortabila. Documentele, rapoartele, prezentarile partajate prin screen mirroring de pe laptop sau tableta prin AirPlay, Chromecast, Miracast, Reflect beneficiaza de cele mai inalte standarde de confidentialitate si securitate. Beneficii all-in-one prin solutia complet wireless. Compatibilitatea cu Teams, Meet, Skype, ZOOM, si functiile utile integrate in software-ul Prowise Central creeaza o experienta eficienta de lucru si colaborare in sesiunile de videoconferinta si determina un proces decizional mai rapid.
Standul mobil GBC®, reglabil pe inaltime, cu sistem de blocare si raft pentru accesorii, ofera toate beneficiile necesare pentru a asigura siguranta si stabilitate display-ului in orice context.

Sunetul clar este primul pas spre dezvoltarea strategiilor de succes. Setul Sennheiser este un sistem wireless all-in-one, ce asigura o configurare rapida si o utilizare intuitiva pentru un proces de comunicare comprehensiv, cursiv si coherent atat in sala de sedinte, cat si pentru conferinte live.
Solutiile audio-video integrate de GBC® transforma comunicarea institutionala si eficienta operationala ce joaca un rol relevant in instruirea viitoarelor generatii de ofiteri de politie.

Parteneriat de durata

GBC® asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.