Workshop TEOS Manage


TEOS Manage ofera o experienta simplificata a spatiului de lucru, in care dispozitivele sunt interconectate, automatizate si usor controlate, astfel incat continutul sa poata fi partajat si comunicat fara efort. Te invitam sa descoperi cum poti implementa solutia TEOS si care sunt beneficiile pe care le poate aduce companiei tale, la workshop-ul TEOS Manage

TEOS Manage de la SONY este o solutie revolutionara pentru un management inteligent al echipamentelor in companii medii si mariTEOS Manage ofera o experienta simplificata a spatiului de lucru, in care dispozitivele sunt interconectate, automatizate si usor controlate, astfel incat continutul sa poata fi partajat si comunicat fara efort. Gestionarea tuturor echipamentelor existente intr-o organizatie, de la display-uri si proiectoare, la sisteme audio sau room booking, poate fi realizata cu ajutorul aplicatiei software TEOS Manage.

Te invitam sa descoperi cum poti implementa solutia TEOS si care sunt beneficiile pe care le poate aduce companiei tale, la workshop-ul TEOS Manage. Evenimentul va avea loc in data de 27 - 28 Iunie, la sediul GBC® din Strada Eugen Lovinescu Nr.14, iar alaturi de noi va fi prezent si managerul SE Europe Sony, specialist in tehnologia Sony.

Cu TEOS Manage esti in control deplin asupra dispozitivelor din reteaua ta, tot timpul!