Technical Training Certificate Completion Jupiter InFocus


Jupiter Systems este principalul furnizor mondial in solutii de vizualizare si colaborare pentru display wall sau retele PC.

In 2015, InFocus achizitiona Jupiter Systems pentru a dezvolta o companie mai puternica si mai bine pregatita in solutii de colaborare, afisaj sau control. InFocus si Jupiter sunt pionieri in tehnologiile de afisaj, InFocus fiind prima companie care a produs si distribuit videoproiectorul digital, iar Jupiter compania ce a creat tehnologia de procesare a video wall-urilor. Fuziunea celor doi giganti are ca rezultat dezvoltarea unei noi game de echipamente: revolutionare, puternice, independente.

InFocus JUPITER: Lideri globali in solutii de vizualizare cu peste 30 ani experienta
Jupiter Systems este principalul furnizor mondial in solutii de vizualizare si colaborare pentru display wall sau retele PC. In 2015, InFocus achizitiona Jupiter Systems pentru a dezvolta o companie mai puternica si mai bine pregatita in solutii de colaborare, afisaj sau control. InFocus si Jupiter sunt pionieri in tehnologiile de afisaj, InFocus fiind prima companie care a produs si distribuit videoproiectorul digital, iar Jupiter compania ce a creat tehnologia de procesare a video wall-urilor.

Technical Training Certificate Completion
Fuziunea celor doi giganti are ca rezultat dezvoltarea unei noi game de echipamente: revolutionare, puternice, independente. Desi simple, echipamentele lor pot alcatui solutii complexe in aplicatii de colaborare vizuala, control room, trafic si transport, educatie si GOV, Militar si Securitate. Standardul ridicat al calitatii este pastrat prin asigurarea trainingurilor de instruire tehnica prin care partenerii Jupiter InFocus primesc toate intormatiile legate de produse, aplicabilitate, misiune sau valori.

Tehnicienii GBC primesc Certificarea
Odata cu parteneriatul GBC - Jupiter, inginerii GBC au luat parte la traininguri de pregatire tehnica, obtinand certificarea in proiectarea solutiilor Jupiter dedicate aplicatiilor Control Room.

O gama de produse ce completeaza industria audio-video



Jupiter PixelNet de la InFocus – Sistemul masiv de scalare pentru Display Wall 4K.
PixelNet reprezinta o modalitate revolutionara si puternica de a capta, afisa, distribui si controla surse video si audio, direct sau prin IP, pentru aplicatii audiovizuale. PixelNet adauga suport nativ pentru video 4K, fibra optica, dar si audio pentru sisteme de distributie video scalabil si Ultra HD care suporta un numar nelimitat de intrari si display-uri in locatii multiple.

Jupiter Catalyst – Procesoare 4K Display Wall
Jupiter Catalyst asigura cea mai inalta rezolutie din lume pentru video wall-uri cu rezolutie 4k pe fiecare display. Grafica rapida, frame-uri in timp real si cea mai buna performanta a sistemului fata de orice sistem din aceeasi clasa este posibila prin platforma Intel E5 Six-Core Xeon CPU cu sasiu PCI Express 3.0 si 6 sloturi de mare viteza.

Jupiter Canvas – cel mai puternic instrument de vizualizare colaborativa din lume.
Canvas este software-ul Jupiter ce permite ca videoclipurile, aplicatiile sau orice fisier sa fie distribuite catre partenerii sau colegii de oriunde, pe orice dispozitiv. Live H.264 video streams, VNC viewer windows, active web browser windows, si  ecrane desktop de prezentare.