Resimercial design - Conceptul viitorului pentru birourile prezentului


Cronologic vorbind, mai intai a fost mersul la birou, apoi munca s-a mutat acasa, iar mai tarziu au aparut hub-urile si lucrul remote din cafenele – asa-numitul „cel de-al treilea spatiu”. Astazi, cele trei fuzioneaza in conceptul de „resimercial”.

S-a dus vremea in care oamenii mergeau la birou, isi faceau treaba in cele 8 ore de lucru pe zi, se intoarceau acasa si a doua zi o luau de la capat. Astazi, munca este flexibila, presupune multa colaborare si mai ales creatie. Gandeste-te doar la tendinte precum work from home, videoconferinte ori cloud computing, care isi pun atat de mult amprenta pe tot ce inseamna spatiu fizic si interactiune face-to-face. Si totusi, atunci cand vin la birou, oamenii trebuie sa regaseasca atmosfera si instrumentele potrivite.

Confortul adus la serviciu

O combinatie fericita intre spatiile rezidentiale si cele comerciale de birouri isi gaseste locul in spatiile moderne de lucru, creand atmosfera de acasa pentru a stimula creativitatea si productivitatea angajatilor, oferindu-le in acelasi timp medii de lucru mult mai confortabile, adaptate fiecarei nevoi in parte. Design-ul resimercial este conceptul care inglobeaza sentimentul de acasa si tehnologiile moderne, rezultatul fiind unul fabulos.

Pe parcursul unei singure zile de lucru, te vei regasi in diferite ipostaze: ai nevoie sa te concentrezi pentru a lucra singur, trebuie sa porti o discutie rapida cu intreaga echipa, te bucuri sa lucrezi alaturi de colegi, sa ceri si sa oferi feedback in real-time. Si mai sunt momentele in care trebuie sa ai o clipa doar pentru tine. Reinventarea spatiilor de birouri astfel incat sa te bucuri de mobilitate, acces rapid la cele mai moderne tehnologii integrate neintruziv intr-un design modern, minimalist reprezinta solutia pentru a raspunde tuturor acestor nevoi.